Usædvanligt: Microsoft Band udsolgt på få dage

0

Som noget helt nyt for Microsoft kan de få dage efter lancering af deres første wearable produkt, melde total udsolgt.

Det plejer kun at ske for Google og Apple, men nu er Microsoft med på bølgen. Udsolgtskiltet har ramt deres net-butik, og kunderne står i kø i de fysiske butikker.

Microsoft Band
Microsoft Band

Microsoft lancerede for mindre end en uge siden, deres helt eget wearable i form af Microsoft Band, et minimalistisk rem-ur, som bringer dig informationer, når du har brug for dem.

– Microsoft smartwatch snart på vej

Det nye wearable er siden lanceringen blevet revet ned af butikshylderne, og Microsoft melder nu om total udsolgt, af alle variationer i deres net-butik Microsoft Store.

Det har fået kunderne til at valfarte til Microsofts fysiske butikker, kaldet Windows Store, hvor køerne strækker sig, som var det aftenen inden en Apple lancering.

Én af grundende til urets popularitet kan måske findes i prisen, og ikke mindst de systemer understøtter. For mens Apples og Googles systemer kun arbejder sammen med henholdsvis iOS og Android, så virker Microsoft Band på Windows, Windows Phone, iOS, OS X og Android.

Se Microsoft Band

https://www.youtube.com/watch?v=Waks1HJlAJc

Download en anden video om Microsoft Band

Mere til historien

Microsoft Band koster 199 dollars. Det er udstyret med 10 sensorer, har en 1,4 tommer skærm på 310 x 102 pixels og findes med én type rem, dog i tre størrelser. Der er endnu ingen meldinger om en dansk lancering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer