Microsoft smartwatch snart på vej

0

Rygte: Microsoft ligger ifølge rygterne an til en fitness orienteret smartwatch-lancering. Produktet skulle understøtte flere platforme.

Microsoft har længe været den sidste i klassen, og på smartwatch området er det ingen undtagelse. Det skal ifølge Forbes.com, dog ikke afholde dem fra at forsøge at komme ind, på det relativt nye smartwatch-marked.

Microsoft smartwatch
Microsoft smartwatch

Ifølge Forbes.com vil Microsoft inden for få uger lancere et wearable produkt. Enheden vil, ifølge kilder, have stor fokus på krop og sundhed.

Den store overraskelse ved lanceringen skulle være, at Microsoft vil introducere enheden som et multiplatforms-produkt, klar til at understøtte både iOS og Android, foruden Microsofts eget system.

– Android Wear – nyt system til wearables

TheVerge.com rapporterer at enheden vil være fitness-orienteret med smartwatch funktioner, og dermed ikke være et decideret smartwatch-produkt.

De seneste oplysninger tyder på, at Microsoft vil debutere med produktet inden for få uger, med en markedslancering inden det store julesalg. Dermed inden Apple får deres bud på markedet i form af Apple Watch, der er sat til foråret 2015.

– Apple Watch er en realitet

Om rygterne holder stik må tiden vise. Så sent som i foråret, forlød det at en lancering ville finde sted i sommer, hvilket ikke skete.

Mere til historien

Microsoft kendere vil måske påstå at Microsoft var blandt de første til at lancere et smartwatch-produkt. Tilbage i 2004 lancerede selskabet nemlig uret SPOT, som kunne kommunikere med Garmin og Windows Mobile produkter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer