Lumia-salget runder 50 mio. milepæl

Microsoft har rundet en milepæl på 50 millioner Lumia-enheder, men toppen er stadig langt væk.

Nokia Lumia 1320 (Foto: Nokia)

Nokia Lumia 1320 (Foto: Nokia)

Microsoft går stille med dørene når det kommer til salgstal på Lumia-telefoner, men ved en blogger-event i Tyskland, som fornyligt blev afholdt, fremlagde Microsoft helt usædvanligt nogle tal, skriver WMpoweruser.com.

Siden den første Lumia telefon så dagens lys i 2011, er der aktiveret mere end 50 millioner Lumia-enheder. Dertil skal lægges et ukendt antal Windows Phone-enheder fra andre producenter.

Tallene viser med alt tydelighed hvor langt Microsoft har endnu, før Lumia rigtigt kan slå igennem i bred forstand. Til sammenligning solgte Samsung Galaxy S5 11 millioner enheder alene på den første måned. iPhone 6 og 6 Plus forventes at runde 100 millioner solgte enheder inden udgangen af i år.

Microsoft afslørede også, at der lige nu er mere end 560.000 udviklere som skriver apps til Windows Phone systemet, og at der nu er 320.000 applikationer tilgængelig i Windows Phone Store.

Markedsandelen på Windows Phone er fortsat ikke ret god. De seneste tal fra analysefirmaet IDC, der dækker andet kvartal 2014, viser en global udbredelse på 2,5 procent. IDC noterer i deres rapport, at der i andet kvartal blev solgt 7,4 millioner telefoner med Windows Phone, hvilket er et fald på 9,4 procent sammenlignet med samme periode sidste år.

I samme analyse ligger Android på 84,7 procent og iOS på 11,7 procents markedsandel.

Microsoft fremlagde i forbindelse med kvartalsregnskabet for første kvartal 2015, at der blev solgt 9,3 millioner Lumia smartphones. I forhold til foregående kvartal er det en fremgang fra 5,8 millioner enheder.

Mere til historien

Nokia-navnet er nu forsvundet fra Lumia-telefonerne, der fremover bliver solgt som Microsoft Lumia. Den første telefon med det nye navn er Lumia 535.

Nu kan du spille Fortnite på iPhone og iPad igen

Microsoft giver Fortnite-fans muligheden for at spille Fortnite på deres Apple-enheder.

 

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Aggressivt forsalg er startet på Xiaomi 12-serien

Senere på måneden lander Xiaomi 12 og Xiaomi 12 Pro i de danske butikker, men allerede nu er forsalget i gang. Prissætningen er aggressiv.

(mere…)
Høje forventninger til salgstallene på iPhone SE (2022)

iPhone SE (2022) er landet i butikkerne og der er høje forventninger til salget af den – højere end der var til forgængeren iPhone SE (2020).

(mere…)
Reklamer i Windows Stifinder var en fejl 

Pludselig var der reklamer i Windows 11. Det var ikke hensigten, lyder det fra Microsoft.

(mere…)
Outlook på Android lukker ned på gamle versioner

Hver tiende Android-enhed vil ikke kunne opdatere Outlook-appen til nye versioner efter maj måned. Microsoft lukker ned for gamle Android-udgaver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram