Facebook Groups – ny app fra Facebook

0

Facebook Groups samler alle dine grupper i én applikation med notifikations-styring og bedre oversigt.

Facebook har gennem årene udviklet flere selvstændige applikationer, som skal give bedre styrring med udvalgte funktioner på det sociale medie. Nogle applikationer ender endda med, at tage funktioner ud af selve Facebook-app’en, som det skete med Messenger.

Facebook Groups
Facebook Groups

Nu har Facebook udviklet en ny app kaldet Facebook Groups. Med Groups, samles alle dine grupper i en smart, og brugervenlig oversigt, som du selv kan tilpasse efter behov.

– Halv milliard bruger tvungen Messenger app

Hver gruppe kan du yderligere indstille om de må give dig notifikationer, når nyt sker, eller om du selv vil åbne applikationen for at få seneste nyt.

Med Facebook Groups, kan du også tilføje en specifik gruppe til din startskærm, og dermed danne en genvej til gruppen. Dette kan være meget nyttigt i tilfælde hvor en gruppe ofte benyttes.

Facebook vil med den nye app, have brugerne til at anvende grupper på et mere personligt niveau, således projekter på arbejdet, i fritidsklubben eller i familien.

– Facebook tvinger brugere til Messenger app

Facebook Groups handler altså om at skabe overblik, samle indhold og engagere brugerne til at bruge servicen mere effektivt i hverdagen. Samtidig vil Facebook også styrke overblikket for de som administrerer grupper, nogle endda så store, at netop overblik kan være nøgleordet til en succesfuld gruppe.

Du kan læse mere om applikationen, på Facebook Groups hjemmesiden, eller hente applikationen gratis til Android via Google Play, eller iOS via App Store.

Mere til historien

Om Facebook Groups en dag ender med at blive en selvstændig app og udgå af hovedapplikationen, ligesom med Facebook Messenger, er endnu uvist..

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer