Halv milliard bruger tvungen Messenger app

2

500.000.000. Så mange anvender Facebooks Messenger app som brugerne er tvunget til at bruge.

Facebook har gennem tiden trukket en del ”forbedringer” ned over hovedet på sine brugere. For et halvt år siden kom turen til lukningen af chatbeskeder i Facebooks primære app.

Facebook logo
Facebook (Foto: MereMobil.dk)

Det betød, at brugerne såfremt de fortsat ønskede at gøre brug af chatbeskeder på tværs af sine venner, skulle downloade Facebook Messenger applikationen.

– Facebook tvinger brugere til Messenger app

Beskeden fra Facebook var klar: “Vi har udviklet en hurtig og pålidelig besked-erfaring gennem Messenger og nu giver det mening for os, at fokusere med al vores energi og ressourcer på denne erfaring. Sådan lød det fra Facebook tilbage i april måned.

– Facebook opfordrer igen deres brugere til at benytte Messenger

Ændringerne har øjensynligt betydet en massiv stigning i antallet af brugere der anvender Messenger. Selskabet nu kan fortælle, at applikationen er blevet downloadet mere end 500.000 gange, og bruges nu af mere end en halv milliard mennesker, hver måned.

– “Dette er en spændende milepæl, men med en halv milliard brugere afhængige af Messenger, er dette også en påmindelse om at der er meget at tage fat på endnu,” udtaler Peter Martinazzi, Director of Product Management hos Facebook.

I pressemeddelelsen skriver selskabet de fortsat vil udvikle og forbedre oplevelsen på Messenger, der aktuelt bliver opdateret hver anden uge. Nogle gange med stabilitetsforbedringer, andre gang med nye features.

– Facebook Messenger på vej til Windows Phone

Applikationen er tilgængelig til både iOS via App Store, Android via Google Play, samt Windows Phone via Windows Store.

Mere til historien

Med Messenger fra Facebook kan du se hvem af dine venner der er online, hvor de skriver fra, og om de har set din besked. Applikationen er på dansk og afhængig af en dataforbindelse, men kan gratis anvendes via Wi-Fi.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer