Facebook tvinger brugere til Messenger app

1

Dine chatbeskeder i Facebook fjernes snart i den almindelige Facebook applikation, hvilket tvinger brugerne til at bruge den separate Messenger applikation.

Facebook
Facebook

Facebook fjerner chatfunktionen fra din almindelige Facebook applikation, hvilket betyder brugerne i stedet skal installere og benytte den separate Messenger applikation. Det skriver Reuters.com.

 – Facebook suger batteriet ud af din iPhone

Facebook begyndte onsdag, at oplyse brugere i Frankrig, England og flere andre europæiske lande, at de inden for nogle uger ville skulle installere Facebook Messenger applikationen, hvis de fortsat ønskede at sende og modtage beskeder.

Det betyder altså, at du nu får to Facebook-applikationer, der skal holdes styr på. Facebook mener selv, at det ikke har den store betydning og brugeroplevelsen er bedre i den dedikerede Messenger-applikation.

Derfor har Facebook købt WhatsApp

– “Vi har udviklet en hurtig og pålidelig besked-erfaring gennem Messenger og nu giver det mening for os, at fokusere med al vores energi og ressourcer på denne erfaring,” lyder det i en melding fra selskabet.

Chatfunktionen vil blive fjernet i løbet af de kommende uger, men brugere med ”low-end” Android-telefoner, samt iOS brugere med Facebook Paper applikationen, vil dog ikke mærke nogen ændring.

Køb af WhatsApp kan ramme telebranchen

Hvis du ikke allerede har downloadet Facebook Messenger, så kan applikationen downloades gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Mere til historien

Grunden til besked-delen nu for alvor skal være en selvstændig applikation kan være en reaktion på købet af WhatsApp tjenesten.

Sådan bliver fremtiden for WhatsApp og Facebook

Dermed kan det måske resultere i, at der tilføjes yderligere funktioner til beskedfunktionen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer