Sådan bliver fremtiden for WhatsApp og Facebook

1

WhatsApp har været ude at fortælle, hvordan fremtiden vil forme sig, når Facebook overtager den populære beskedtjeneste.

WhatsApp
WhatsApp

Det er ikke alle steder, at ”armene har været hævet over hovedet” over Mark Zuckerbergs beslutning om, at købe beskedtjenesten WhatsApp og dets cirka 450 millioner brugere for omkring 100 milliarder kroner.

Derfor har Facebook købt WhatsApp

Faktisk har to privacy-grupper haft bedt de amerikanske myndigheder om, at stoppe Facebooks overtagelse af WhatsApp før det er blevet klarlagt, om en række privacy-bekymringer er berettigede. Det skriver Computerworld.dk.

Bekymringerne går på, om Facebook vil anvende de data WhatsApp indeholder til reklamer og lignende, hvilket er noget, som WhatsApp ikke har haft tradition for. WhatsApp har derimod et ry for, at være et selskab der værner om brugernes privatliv.

Køb af WhatsApp kan ramme telebranchen

– “Hvis det at indgå et partnerskab med Facebook betød, at vi var nødt til at ændre vores værdier, havde vi ikke gjort det,” skriver WhatsApp-stifteren, der dermed forsøger at hindre, at Facebooks overtagelse af WhatsApp kan løbe ind i problemer.

Under en tale til Mobile World Congress i februar måned afviste Mark Zuckerberg også, at tingene ville ændre sig. Han udtalte endda, at visionen var, at WhatsApp skal forblive præcis den samme tjeneste, som den er i dag.

Mere til historien

WhatsApp har mere end 450 millioner brugere og er særligt populær i Asien og Europa.

Læs også:
WhatsApp nærmer sig en halv milliard brugere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer