Facebook Messenger på vej til Windows Phone

0

Microsoft har netop til en præsentation for medier og analytikere i Barcelona annonceret, at Facebook Messenger er på vej til Windows Phone.

Facebook Messenger er en chat-applikation, som lader dig tjekke beskeder uden at åbne den almindelige Facebook-app. Og den er nu på vej til Windows Phone platformen, det har Microsoft netop fortalt til en præsentation for medier og analytikere i Barcelona. Det skriver Engadget.com.

Med Facebook Messenger kan du også chatte i grupper, sende billeder til andre og sende forskellige stickers i dine samtaler. Og så kan du chatte, mens du også bruger andre applikationer.

Her er Windows Phones Notification Center

Facebook Messenger lader dig også skrive til andre kontakter i din telefon, selvom om I ikke er venner på Facebook.

Det er også muligt, at dele din lokation så folk kan se om du er i nærheden, optage tale-beskeder og ringe gratis uanset hvor folk er (koster datapris ligesom på Skype og Viber).

Skype-konkurrenten Viber solgt for milliarder

Det kan betyde, at den indbyggede besked-funktion fjernes når Facebook Messenger inden for de nærmeste uger er klar til download i Windows Phone Store.

Facebook Messenger findes allerede til både Android og iOS.

Mere til historien

Microsoft fortalte også lidt omkring Windows Phone 8.1, der er bagud-kompatibel og understøtter flere typer hardware. Det skriver Engadget.com.

Læs også:

Ingen nye Windows Phones til MWC

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer