Twitters fremgang aftager

0

Manglende vækst og fornyelse sender Twitter aktien i gulvet.  Fremgangen er aftagende.

Mandag aften faldt aktiekursen, på den populære beskedtjeneste Twitter, som en sten. Hele 11 procent faldt aktien efter offentliggørelsen af et kvartalsregnskab der viser, at Twitters fremgang i antal brugere forsætter i et lavere gear end tidligere. Det skriver Business.dk

Twitter
Twitter

Ikke nok med at væksten i antal brugere tager af – de eksisterende brugere af beskedtjenesten bruger den også mindre, hvilket er dårlig nyt for Twitter. I andet kvartal øgede tjenesten ellers antallet af brugere med 24 procent, hvilket tildels tilskrives verdensmesterskaberne i fodbold, som trak mange ekstra brugere til tjenesten.

Antallet af såkaldte tidslinievisninger faldt dog samtidig med 7 procent til 181 milliarder, så selv med flere brugere, så falder Twitters samlede trafikmængde.

Helt skidt ser det dog ikke ud for Twitter, som øgede antallet af aktive Twitter brugere fra 271 millioner til 284 millioner aktive brugere fra 2. til 3. kvartal.

Samlet set taber Twitter dog stadigvæk masser af penge. I 3. kvartal var tabet på 175,5 millioner dollars, hvilket skal sammenholdes med et tabt på kun 64,4 millioner dollars i samme periode i 2013.

Mere til historien

Twitter beskeder indeholder maksimalt 140 tegn hvilket mange finder begrænsende, men andre oplever det som en kreativ gevinst.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer