Twitters fremgang aftager

Manglende vækst og fornyelse sender Twitter aktien i gulvet.  Fremgangen er aftagende.

Mandag aften faldt aktiekursen, på den populære beskedtjeneste Twitter, som en sten. Hele 11 procent faldt aktien efter offentliggørelsen af et kvartalsregnskab der viser, at Twitters fremgang i antal brugere forsætter i et lavere gear end tidligere. Det skriver Business.dk

Twitter

Twitter

Ikke nok med at væksten i antal brugere tager af – de eksisterende brugere af beskedtjenesten bruger den også mindre, hvilket er dårlig nyt for Twitter. I andet kvartal øgede tjenesten ellers antallet af brugere med 24 procent, hvilket tildels tilskrives verdensmesterskaberne i fodbold, som trak mange ekstra brugere til tjenesten.

Antallet af såkaldte tidslinievisninger faldt dog samtidig med 7 procent til 181 milliarder, så selv med flere brugere, så falder Twitters samlede trafikmængde.

Helt skidt ser det dog ikke ud for Twitter, som øgede antallet af aktive Twitter brugere fra 271 millioner til 284 millioner aktive brugere fra 2. til 3. kvartal.

Samlet set taber Twitter dog stadigvæk masser af penge. I 3. kvartal var tabet på 175,5 millioner dollars, hvilket skal sammenholdes med et tabt på kun 64,4 millioner dollars i samme periode i 2013.

Mere til historien

Twitter beskeder indeholder maksimalt 140 tegn hvilket mange finder begrænsende, men andre oplever det som en kreativ gevinst.

TikTok er på vej med Instagram-konkurrent

Det ventes, at TikTok snart er på vej med deres bud på en billeddelings-app. Navnet er afsløret.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Lader Meta bevidst skadeligt indhold ligge for at tjene penge?

Den danske psykolog Lotte Rubæk vender Metas ekspertgruppe ryggen. Hun frygter ekspertgruppen har givet en legitimitet til Meta.

(mere…)
Snapchat klar med stor ændring: Gem for altid

En stor ændring er på vej. Brugerne vil inden længe få mulighed for, at gemme samtaler for altid.

(mere…)
Der skal kontrol med aldersgrænsen på sociale medier

Regeringen og Medierådet for Børn og Unge mener, at der skal kontrol med børns alder og aldersgrænserne på de sociale medier.

(mere…)
Politiker om nye regler for reklamer målrettet børn: Vi er ikke i mål

Det er ikke længere tilladt at målrette reklamer til børn og unge på digitale platforme ved for eksempel at bruge data om deres likes og netværk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram