Salgsstarten af Samsung Gear S udskydes

0

Da Samsung tilbage i august præsenterede deres seneste bud på et wearable, Gear S, hed det sig at salgsstarten i Danmark var starten af oktober, men nu oplyser Samsung at enheden er udskudt.

Samsung Gear S (Foto: Samsung)
Samsung Gear S (Foto: Samsung)

Samsung annoncerede i slutningen af august deres seneste bud på et wearable – nemlig Samsung Gear S, der er et smartwatch med en buet Super AMOLED-skærm på to tommer.

Samsung Gear S – næste generation af wearable

Dengang var meldingen fra Samsung, at Gear S ville være tilgængelig i de danske butikker i begyndelsen af oktober måned. Men det er stadig ikke muligt, at erhverve sig Gear S på det danske marked.

Det viser sig, at en forsinkelse har ramt produktet og salgsstarten derfor er udskudt.

– “Samsung Gear S er planlagt til at blive tilgængelig globalt i etaper fra november. Vi arbejder sammen med lokale operatører og salgskanaler så Gear S kommer på markedet så hurtig som muligt,” lyder det i et statement fra Samsung til MereMobil.dk.

Den nye dato for den danske salgsstart er fredag den 7. november 2014.

 – Baggrund: Wearables – alt om den nye produktkategori

Det er spændende om den nye salgsstart holder stik – prisen skulle fortsat være uændret, så ønsker du dig Gear S kan det erhverves til en vejledende pris på 2.995 kroner.

Sonys konkurrerende produkt, Sony SmartWatch 3, er derimod næsten klar til salg på det danske marked.

Mere til historien

Det forventes også, at den næste generation af den populære Galaxy Note-phablet, Galaxy Note 4, får dansk salgsstart i november måned. Også Galaxy Note Edge er på vej.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer