Passwords til Dropbox muligvis lækket

0

Hundredvis af brugernavne og kodeord er allerede afsløret – måske er op til 7 millioner kontoer i fare.

Passwords til Dropbox er måske lækket
Dropbox logo

Fildelings- og synkroniseringstjenesten Dropbox har muligvis været udsat for et enormt datatyveri. Flere hundrede brugernavne og passwords til Dropbox blev mandag lagt online på den anonyme fildelingstjeneste Pastebin, ifølge Reuters.

Ifølge Reuters er de mange brugernavne og kodeord lagt online af en anonym bruger, der hævder at have hacket sig til næsten 7 millioner Dropbox kontoer. Den anonyme bruger efterlyser donationer via Bitcoin som betaling for afsløringen af flere brugernavne og kodeord.

På Pastebin har den anonyme brugeren, ifølge Reuters, skrevet følgende opfordring:
-“Vi vil forsætte med at offentliggøre efterhånden for donationerne kommer ind, vis jeres støtte.”.

200.000 billeder fra Snapchat er lækket

Dropbox afviser dog at de hackede brugernavne og kodeord stammer fra firmaet. Ifølge Dropbox så stammer de hackede kontoinformationer fra tredjeparts-tjenester, som Dropbox brugere har brugt for at tilgå tjenesten. Dropbox mener dog, at de fleste kodeord allerede er forældet.

Mere til historien

Dropbox har over 200 millioner registerede brugere, og er en af verdens største cloudtjenester.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer