Fitbit lancerer nye fitness armbånd

Fitnessselskabet Fitbit, er klar med en række nye fitness armbånd, der udvider den populære produktserie.

Fitbit Surge er et interessant nyt produkt fra den amerikanske producent

Fitbit Surge er et interessant nyt produkt fra den amerikanske producent

Den San Francisco baserede producent af wearable gadgets, der har særligt fokus på at holde styr på din motion, Fitbit, er klar med en udvidelse af deres produktserie.

– Fitbit Flex tracker dine skridt og kalorieforbrænding

Hele tre nye produkter, gemte der sig under det slør, som Fitbit mandag valgte at løfte. De nye produkter er blevet døbt, Fitbit Charge, Fitbit Charge HR og Fitbit Surge, melder Fitbit på deres blog.

De nye produkter, er alle lanceret med det formål, at hjælpe forbrugeren med at holde styr på motion og søvn.

Af de tre nye produkter, er det Fibit Surge modellen, der vækker vores største interesse, da der her nærmere er tale om et smartwatch som vi kender det fra Samsung og Apple, end et egentligt fitness armbånd.

Fitbit Surge er prydet med en touch skærm og kan forbindes til din telefon og giver mulighed for at vise opkalds ID, notifikationer om indkommende tekstbeskeder, samt kontrollere musikafspilning.

Sammen med meddelelsen, som Fitbit lagde på deres blog mandag, vedlagde de også tre forskellige videoer, der viser de nye produkter. Herunder kan du finde videoen for Fitbit Surge, de øvrige videoer, kan du finde på deres blog.

Mere til historien

Fitbit Charge er tilgængelig hos Fitbit fra den 17. november, hvor prisen ligger på omkring 1000 kroner. Hvis du derimod ønsker at købe enten Fitbit Charge HR, eller Surge, så må du væbne dig med tålmodighed, de bliver nemlig først tilgængelige i 2015.


Avatar

Om Johan Janning

Johan er IT-journalist Han har efterhånden en del år bag sig, som skribent indenfor teknologiverdenen, med særligt fokus på smartphones, hvor han har skrevet for forskellige dedikerede nichesites. Johan har en finger på pulsen, med alt der relaterer sig til smartphones, og har en almen interesse for IT qua sin uddannelse som IT-supporter.