De 3 bedste apps til efterårsferien

TIP: Efteråret er over os. Her er de tre bedste applikationer der kan guide dig til gode oplevelser i efterårsferien.

Vi har rundet årets 42. uge og traditionen tro, betyder det også at mange danske familier, i denne uge, er gået i feriemode.

Efterårsferiens ankomst er ikke kun godt nyt for de danske familier, men også for landets mange museer, biografer og naturparker, der alle tager i mod med åbne arme, i disse dage.

Det kan dog hurtigt gå hen og blive en udfordring, at sikre sig de bedst mulige oplevelser, i en jungle af tilbud om uforglemmelige efterårsminder. Med disse tre applikationer ved hånden, er du bedre rustet til jagten, på den helt rigtige familieoplevelse i efterårsferien.

1. Danmarksrejsen

Den første applikation, som vi vil anbefale, er “Danmarksrejsen”.

Danmarksrejsen, er en danskudviklet applikation, der kan guide dig rundt til de 30 skønneste naturperler i landet og derudover også de nærmeste seværdigheder. Med Danmarksrejsen ved hånden, kan du blive guidet til de nærmeste attraktioner og samtidigt få beskrivelser af de lokationer, du er ved, med andre ord kan Danmarksrejsen sammenlignes, med en digital udgave, af den traditionelle margueritrute.

Hvis du har været på en tur, du ville ønske at du kunne dele med venner og familie, så findes der heldigvis også råd for det. Danmarksrejsen, har nemlig også en hjemmeside, hvor du kan dele dine oplevelser med dine nærmeste. Hvis du ikke finder nogle af de nærmeste attraktioner tiltalende, så kan app’en også give dig forslag til beskæftigelser, der er særligt tilpasset årstiden.

Danmarksrejsen er gratis at downloade og kan hentes til iOS og Android.

2. Kino.dk

Den næste applikation på listen, er til de dage, hvor vejret viser sig fra sin kedelige side med regn og nedtrykkende gråvejr – vejr der bestemt ikke indbyder til oplevelser i det fri, men som tværtimod, kan lokke selv den mest naturgale dansker ned i den lokale biograf.

Med Kino.dk applikationen, er det langt lettere at finde spilletidspunkter og anmeldelser. Med Kino.dk på mobilen er der også mulighed for at få sorteret listen af biografer efter afstand, så du altid kan finde den nærmeste biograf. De aktuelle film kan blive sorteret efter bedømmelse, så er du også sikker på, at det er en af de bedre film du investere tid og penge i.

Kino.dk er en applikation der udspringer af et tæt samarbejde mellem Nordisk Film Biografer og CinemaxX. Udover applikationen har de også udarbejdet hjemmesiden www.kino.dk, der kan bruges til bestilling af billetter, samt til at læse og skrive anmeldelser af aktuelle film.

Kino.dk applikationen er gratis at downloade og kan hentes til iOS og Android.

–  Nordisk Film Biografer klar med ny applikation

3. Arla Karolines Køkken

Hvorfor overhovedet forlade huset, når du kan få gode oplevelser og samvær med familien hjemme i køkkenet? Okay, det er naturligvis sundest at komme ud i naturen, men en hyggelig bagedag, bør man heller ikke undervurdere, og det er netop her at Arlas opskrifts applikation Karolines Køkken, kommer ind i billedet.

I Karolines Køkken, finder du omkring 4000 opskrifter, til alt lige fra middag til dessert. Som en ekstra lille funktion, kan du også oprette en indkøbsliste med applikationen, hvis du ikke ligger inde med en eller flere af ingredienserne, til den lækre kastanjesuppe, eller hvad menuen måtte stå på her i efterårsferien. App’en har også et indbygget minutur, så den kan også hjælpe dig med at undgå at brænde maden på.

Arla Karolines Køkken er gratis at downloade og kan hentes til iOS og Android.

Vi håber at de tre ovenstående applikationer kan være med til at gøre efterårsferien en oplevelse rigere, men glem ikke den gode mobilskik, for samværet med familien, kan ikke erstattes med mobiltelefonen.

Lad telefonen forblive offline

Mere til historien

Ingen af de ovenstående applikationer er kompatible med Windows Phone styresystemet, men en hurtig søgning i Windows Phone Store, viser dog at der findes alternativer, der også kan være brugbare.

Festivalklar? Sådan vælger du den rigtige powerbank

GUIDE: Den bedste powerbank er ikke den billigste. Her er mindst 5 gode råd til, hvordan du vælger den rigtige powerbank.

(mere…)
Sådan undgår du at slettede billeder dukker op igen

TIP: Læs hvordan du sikrer dig mod, at dine slettede billeder fra iPhone og iPad pludselig dukker op igen.

(mere…)
Hvad er det bedste og billigste mobilabonnement til børn?

TIP: Børne-abonnement til telefonen! Hvad er det? Læs om priserne og mobilabonnementer til børn.

(mere…)
Sådan gør du noget ved din afhængighed af sociale medier

TIP: Flere og flere danskere bliver afhængige af sociale medier, det viser en ny undersøgelse. Her er 5 tips til at gøre noget ved det.

(mere…)
Sirenen – dette skal du vide om beredskabsmeddelelser på mobilen

BAGGRUND: S!renen er systemet til beredskabsmeddelelser i Danmark. Her er, hvad du skal vide.

(mere…)
Tech-gaver til konfirmanden? Få idéer her

KØBSGUIDE: Står du og skal til konfirmation? Og hvad skal konfirmanden så have? Vi kommer her med tips til tech-gaver.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram