Telia klar med fri tale i EU for erhvervskunder

0

Udlandstelefoni kan få de fleste firmaer til at gispe efter vejret, men nu kan erhvervskunder hos Telia ringe gratis til og fra EU-lande.

Telia og Telenor
Telia butik (Foto: MereMobil.dk)

Hele sommeren har der endnu engang været en masse skriverier omkring udlandstelefoni, hvor dyrt det kan være og hvor uopmærksomme mobilkunderne er . En af de sager, som denne sommer har fået rigtig meget opmærksomhed er sagen om Odense’s Borgmester Anker Boye, der var end med en mobilregning for flere år siden på omkring 250.000 kroner efter en ferie i Tyrkiet.

Telia er nu klar med et tilbud til deres erhvervskunder, som kan gøre der lige knap kommer så mange overraskelser.

Det nye tilbud hos Telia hedder 4Business-EU og med det kan der ringes gratis til og fra EU-lande. Derudover indeholder pakken også 20GB data i Danmark, samt 1GB data i Norden og Baltikum, men databrug derudover afregnes på normal vis.

– ”Vi ser meget frem til at introducere de nye abonnementer og glæder os over, at vi nu kan opfylde et stærkt kundeønske om endnu friere og mere budgetsikker telefoni i udlandet. Vi har sørget for at skære alle bekymringer væk, da man fx som kunde ikke er nødsaget til at tjekke, om man nu er på det rigtige netværk. Det handler om at give kunderne maksimal tryghed, fordi det tillader kunderne at koncentrere sig om de vigtigere ting på forretningsrejsen,” udtaler Morten Bentzen, erhvervskundedirektør hos Telia Danmark, i en pressemeddelelse.

Telia klar med nye 4Business-pakker
Telia klar med nye 4Business-pakker

Den nye pakke koster 299 kroner pr. måned og inkluderer også et abonnement til Spotify.

Læs mere om de nye Telia 4Business-pakker på telia.dk.

Mere til historien

Ønsker man ikke at tage den fulde pakke, så er Telia også klar med løsninger, der giver gratis opkald i Norden og Baltikum eller blot fri tale i Danmark. Den skrabede model 4Business Basic giver 5 timers tale + gratis tale til kollegaer.

  • 4BUSINESS BASIC: 99 kr./md – 5 timers tale + fri kollegakald+SMS/MMS, 500MB data
  • 4BUSINESS ECONOMY: 149 kr./md – fri tale+SMS/MMS, 1GB data
  • 4BUSINESS NORDIC: 179 kr./md – fri tale i Norden og Baltikum+SMS/MMS, 5GB data + 1GB data i Norden og Baltikum
  • 4BUSINESS NORDIC+: 239 kr./md – fri tale i Norden og Baltikum+SMS/MMS, 10GB data + 1GB data i Norden og Baltikum, Gratis Spotify
  • 4BUSINESS EU: 239 kr./md – fri tale i EU, Norden og Baltikum+SMS/MMS, 20GB data + 1GB data i Norden og Baltikum, Gratis Spotify

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer