Modebranchen på plads til Apple-event

0

Når Apple tirsdag afholder stor event så er der ikke kun tech-journalister i salen. For første gang er medier fra modebranchen inviteret.

apple-iphone-6-lancering
Apple holder event 9.9.2014

Apple har altid fået meget ros for deres design og det ser ud til, at vi endnu engang skal forvente noget stort i den retning – flere redaktører på forskellige mode-medier er inviteret til eventen. Det skriver Reuters.com.

Det er angiveligt første gang, at disse mode-folk skulle være inviteret til et Apple-event.

Med nyheden om modebranchens tilstedeværelse er rygterne og spekulationerne for alvor også nået højdepunktet og flere medier føler, at det nærmest er en bekræftelse på at Apple vil offentliggøre det længe ventede iWatch.

WEB-TV: Mode og wearables skal elske hinanden

MereMobil.dk dækker Apples-event i morgen – du kan chatte med her og/eller se Apples livestream her.

Mere til historien

Kommer Apple langt om længe med det vented iWatch, så er de ikke først på markedet med et smartwatch – tværtimod, da de fleste konkurrenter allerede har haft første og nogen anden generation på markedet. Men Apples-topchef, Tim Cook, har tidligere udtalt at det er vigtigere at gøre tingene rigtigt end være først.

Læs også:
BAGGRUND: Wearables – så meget vil de sælge
Apples iWatch spås stor succes

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer