Apples iWatch spås stor succes

2

Det rygtes, at Apple vil starte produktionen af deres længe ventede iWatch i nær fremtid – et smartwatch, som ventes at få stor succes salgsmæssigt.

iWatch concept by Todd Hamilton, based on the Nike FuelBandept-nike
iWatch concept by Todd Hamilton, based on the Nike FuelBandept-nike

Der er store forventninger til Apples iWatch, et produkt der endnu ikke er officielt andet end -på rygtebørsen. Det ventede iWatch forventes, at få flotte salgstal og dermed måske være det smartwatch, som for alvor gør de wearable gadgets til alle-mands-eje.

Apples iWatch meldes klar til efteråret

Det første år forventes det, at Apple vil sælge intet mindre end 50 millioner eksemplarer af deres smartwatch. Det skriver nyhedsbureauet Reuters, ifølge epn.dk.

Reuters skriver også, at Apple vil præsentere deres iWatch til oktober, hvilket betyder uret også vil lande i butikkerne i det travle efterår, hvor mindst en ny iPhone og en ny iPad er ventet.

Apples iWatch kan blive større end iPad og iPhone

Kan Apple sælge 50 millioner af deres første iWatch på det første år, så må de siges for alvor at få gang i markedet. I første kvartal 2014 blev der kun solgt omkring 700.000 smartwatches på verdensplan fra de forskellige producenter.

Apple har endnu ikke hverken be- eller afkræftet de mange rygter om det måske kommende iWatch.

Mere til historien

Reuters kilde oplyser, at Apples iWatch vil få en rektangulær og let kurvet skærm på 2,5 tommer – præcis som iPod Nano. Til sammenligning har Galaxy Gear fra Samsung en skærm på 1,63 tommer. Desuden vil det også understøtte trådløs opladning, samt have en pulsmåler.

Læs også:

Samsung dominerer markedet for smartwatches

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer