Apples iWatch kan blive større end iPad og iPhone

iWatch, det forventede kommende smartwatch fra Apple, er endnu ikke officielt, men forventningerne er tårnhøje.

Apple logo

Apple logo

Apples forventede smartwatch, iWatch, er endnu kun på rygtebasis, men allerede nu er forventningerne store.

– Apple vil lægge vægt på sundhed og motion med iOS 8

Morgan Stanley analytikeren Kate Huberty forudsiger, at det rygtede smartwatch fra Apple, som på rygtebørsen lyder navnet iWatch, vil blive en endnu større succes end iPad og iPhone har været. Det skriver Cnet.com.

 – WEB-TV: Wearable Gadgets – sådan bliver fremtiden

Kate Huberty forventer, at indtjeningen på uret vil være på hele 17.5 milliarder dollars på dets første 12 måneder. Det forventes, at iWatch vil få en pris på 299 dollar på det amerikanske marked.

 – Arbejder Apple på en 5,7 tommer iOS-phablet?

En af grundene til, at Kate forudsiger det første år for iWatch vil være en større succes end iPhone og iPad har været er, at hun mener mange der allerede har et iOS-produkt vil købe iWatch.

Kate Huberty tilføjer også, at hendes forudsigelser på tallene kun vil passe, hvis Apple kan levere enheder til hvad efterspørgslen er.

Mere til historien

Apple kunne efter fjerde kvartal 2013 fremlæggge et rekordregnskab, som viste en fremgang på salget af blandt andet iPhones og iPads, til trods for dette var investorerne alligevel skuffede.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.