Tim Cook: Vigtigere at gøre det rigtigt end være først

Apples topchef fortalte i går efter offentliggørelsen af kvartalsregnskabet, at det er vigtigere for dem at gøre tingene rigtigt end at være først.

Tim Cook - Apples topchef

Tim Cook - Apples topchef

Under gårsdagens ”Q&A” ved Apples earnings call, hvor de offentliggjorde kvartalsregnskabet, forklarede Tim Cook hvorfor selskabet havde været langsomme med, at komme med nye produkter i 2014. Han fortalte blandt andet det var fordi, at selskabet lagde stor vægt på detaljerne og ønsket om at leverer produkter af høj kvalitet, som kunderne forventer. Det skriver Cnet.com.

- Apples iWatch kan blive større end iPad og iPhone

Tim Cook fortalte også, at Apple ikke var først med MP3 afspilleren, smartphonen eller tablets, men sagde også, at da selskabet endelig kom med deres bud på både tablet, MP3 afspiller og smartphone var det første acceptable og moderne bud.

- “We care about every detail and it takes us a bit longer to do that. That's always been the case. It means more to us to get it right than to be first," lød det fra Tim Cook.

Tim Cook fortalte også, at der var eksempler på, at nogle blot ville være først, hvilket produkterne også bar præg af. Her henviste han til Samsung smartwatch Galaxy Gear, der fik en del kritik med på vejen.

 - Apples iWatch meldes klar til efteråret

Ifølge Tim Cook, så har Apple mange produkter i pipelinen, som selskabet selv glæder sig til, men ikke er klar til at løfte sløret for. Denne udtalelse fra Tim Cook sætter endnu engang gang i spekulationerne om et smartwatch fra Apple.

Mere til historien

Forventningerne til et smartwatch fra Apple er store, men der er også forventning om iPhones med større skærme – og en større iPad. Det er spændende hvad Apple har i ærmet. Lidt omkring den næste store opdatering af iOS-platformen ventes, at blive røbet til den årlige udviklerkonference WWDC.

Læs også:

- Wearables – next big thing – så meget vil de sælge

 

Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Nyt billigere Apple TV på vej

RYGTE: Skal man tro analytikeren Ming-Chi Kuo, så er Apple på vej med et nyt (og billigere) Apple TV senere i år.

(mere…)
Apple tester USB-C på iPhone

RYGTE: Lightning-stikket får (måske) snart dødsstødet fra Apple. Tests er angiveligt i gang.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Dette kan du forvente på Apple Watch Series 8

OVERBLIK: Apple Watch Series 8 er endnu ikke officielt, men rygterne og spekulationerne er godt i gang. Her er lidt af det, som du kan forvente.

(mere…)
Apple ændrer AirTags

Stalkere får dårligere vilkår, mens hverdagen bliver lidt lettere for dem, som forfølges af AirTags.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram