Tim Cook: Vigtigere at gøre det rigtigt end være først

0

Apples topchef fortalte i går efter offentliggørelsen af kvartalsregnskabet, at det er vigtigere for dem at gøre tingene rigtigt end at være først.

Tim Cook - Apples topchef
Tim Cook – Apples topchef

Under gårsdagens ”Q&A” ved Apples earnings call, hvor de offentliggjorde kvartalsregnskabet, forklarede Tim Cook hvorfor selskabet havde været langsomme med, at komme med nye produkter i 2014. Han fortalte blandt andet det var fordi, at selskabet lagde stor vægt på detaljerne og ønsket om at leverer produkter af høj kvalitet, som kunderne forventer. Det skriver Cnet.com.

Apples iWatch kan blive større end iPad og iPhone

Tim Cook fortalte også, at Apple ikke var først med MP3 afspilleren, smartphonen eller tablets, men sagde også, at da selskabet endelig kom med deres bud på både tablet, MP3 afspiller og smartphone var det første acceptable og moderne bud.

– “We care about every detail and it takes us a bit longer to do that. That’s always been the case. It means more to us to get it right than to be first,” lød det fra Tim Cook.

Tim Cook fortalte også, at der var eksempler på, at nogle blot ville være først, hvilket produkterne også bar præg af. Her henviste han til Samsung smartwatch Galaxy Gear, der fik en del kritik med på vejen.

 – Apples iWatch meldes klar til efteråret

Ifølge Tim Cook, så har Apple mange produkter i pipelinen, som selskabet selv glæder sig til, men ikke er klar til at løfte sløret for. Denne udtalelse fra Tim Cook sætter endnu engang gang i spekulationerne om et smartwatch fra Apple.

Mere til historien

Forventningerne til et smartwatch fra Apple er store, men der er også forventning om iPhones med større skærme – og en større iPad. Det er spændende hvad Apple har i ærmet. Lidt omkring den næste store opdatering af iOS-platformen ventes, at blive røbet til den årlige udviklerkonference WWDC.

Læs også:

Wearables – next big thing – så meget vil de sælge

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer