Danskerne skeptiske over for iOS 8

0

Apple frigav deres seneste store opdatering af iOS-systemet i onsdags, men danskerne var ikke ellevilde efter at installere den nye software.

Kommer iOS 8 med disse nye applikationer
Kommer iOS 8 med disse nye applikationer

Det seneste opdatering af styresystemet iOS 8 til iPhone, iPad og iPod Touch-enheder blev frigivet sidste onsdag. Og på de første 24 timer havde 9 procent af brugerne i de lande, som Widespace dækker, opdateret deres enheder med den nye opdatering.

Ganske overraskende indtog Danmark en bundplacering, da kun 6 procent danskere havde opdateret deres enheder, mens hele 13 procent af nordmændene havde installeret iOS 8. Det viser de seneste tal fra Widespace.

 – Alt om de to nye iPhone-modeller – iPhone 6 og iPhone 6 Plus

– “Det er nok en typisk dansk reaktion, at vi lige skal vente og se, før vi skifter vores operativ-system. Men generelt kan vi se en meget stor interesse for Apples nye styresystem på tværs af alle de lande i Europa, som vi dækker. Og selv om danskerne måske ikke er hurtigst ude, så viser erfaringerne, at vi nok skal komme med. Og det bør allerede nu få udgivere og app-udviklere til at drage fordele af de nye features og muligheder, som iOS 8 giver,” siger Morten Dahl, Head of Sales, Widespace Danmark.

En af grundene til, at danskerne ikke tog iOS 8 til sig i samme grad, som eksempelvis nordmændene kan være fordi flere danske teleselskaber var ude med advarsler om opdateringen. Advarslen lød på, at man skulle afvente iOS 8.0.1 opdateringen, der ventes om nogle uger, da nogle brugere ville opleve problemer med funktionen “omstilling”. Derfor kan man have undladt at opdatere, da de har været i tvivl om problematikken omkring det.

Desuden fyldte opdateringen utrolig meget, hvis brugerne forsøgte at opdatere enhederne Over The Air. Mange iOS-brugere fik en melding om, at der skulle være 5,7 GB hukommelse ledigt til den 1,1 GB store opdatering. Dette kan også have gjort, at nogle har droppet at opdatere deres enhed, da det ville kræve en masse indhold måske skulle slettes.

iOS 8 fylder for meget – hvad gør jeg?

Mere til historien

Det nye iOS 8 kommer med en række nye features og muligheder både for udviklerne og brugerne. Health-Kit er en ny applikation, og nok den der har fået mest omtale, som indsamler og opbevarer data fra helse- og motions applikationer. Funktionen virker desværre ikke efter hensigten fra starten af, men ventes at være “fit for fight” inden for få uger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer