Brugerne lunkne overfor iOS 8

0

iOS-brugerne har ikke været så ihærdige med at få den seneste iOS-version installeret på deres enheder, som tilfældet har været med både iOS 6 og iOS 7.

Installations-raten af iOS 8 har været høj, men lavere end den var for iOS 7 sidste år, ifølge tal fra de forskellige analysefirmaer Chitika, Tapjoy, Mixpanel og Appsee. Det skriver TechCrunch.com.

Danskerne skeptiske over for iOS 8

iOS 7-opdateringen, der havde fået en større overhaling designmæssigt, er den flest downloadede hurtigt og 92 procent aktive iOS-enheder havde inden frigivelsen af iOS 8 installeret iOS 7-versionen på deres enhed.

Ifølge Mixpanel og Appsee’s live update, så er installations-raten mellem 16 og 17 procent på iOS 8, dette er målt ud fra de benytter applikationer, som Mixpanel og Appsee kan aflæse i deres systemer.

Det formodes, at en af grundene til iOS 8 ikke har haft samme installations-rate, som iOS 7 blandt andet er grundet den fylder meget – særligt hvis brugerne forsøger at downloade via OTA.

 – Har du ikke plads nok til iOS 8?

Desuden er der mange virksomheder, som ikke ønsker deres ansatte opdaterer før efter nogle dage, da der er tradition for nogen gange at finde sikkerhedshuller eller fejl i løbet af de første dage softwaren er ude ved offentigheden.

Sammenligner man med Android, så tog det 9 måneder for at få en markedsandel på 40 procent til Android KitKat, så sammenholdt med det er det stadigvæk en flot installations-rate Apple har fået med iOS 8.

Mere til historien

Har du downloadet iOS 8 til din iOS-enhed? Eller kan du downloade den på iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S, samt andre understøttede enheder ved at vælge Indstillinger – Generelt – Softwareopdatering.

Læs også:

Hold iPhone 4S fra iOS 8

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer