KitKat næsten på hver fjerde Android-enhed

Google har netop offentliggjort deres seneste opgørelse over udbredelsen af Android-versionerne. Flere og flere får KitKat-opdateringen.

Opgørelsen over Android-versionerne - september 2014 (Kilde: Android)

Opgørelsen over Android-versionerne - september 2014 (Kilde: Android)

Google har offentliggjort deres seneste opgørelse over udbredelsen af Android-versionerne, der viser at KitKat-versionens markedsandele fortsat forøges. Siden opgørelsen fra august måned er KitKats markedsandel blevet installeret på yderligere 3,5 procent enheder, markedsandele er vokset fra 20,9 procent til 24,4 procent.

Det er dog fortsat Android-versionerne Jelly Bean, Android 4.1, Android 4.2 og Android 4.3, der er installeret på flest Android-enheder. Det betyder, at disse er installeret på mere end 53,8 procent af alle aktive Android-enheder, dog er dette 0,6 procent mindre end sidste måned.

Android 2.3 Gingerbread er faldet til 11,4 procent mod 13,6 procent i sidste måned, mens Froyo fortsat er på 0,7 procent af de aktive Android-enheder – præcis som sidste måned.

Android L, der ventes at få navnet Lion, ventes at se dagens lys i nærmeste fremtid og her bliver det spændende at se, hvor hurtigt denne version udbredes.

- Android 5.0 ”Lion” lækket på kommende Nexus-enhed

Mere til historien

Apple offentliggjorde deres tal den anden dag over hvilke iOS-versioner, som iOS-brugerne har på deres enheder. Her har 92 procent nu iOS 7.

Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Stramme vilkår om dataindsamling rammer Google Play Store

Google er klar med nye regler for app-udviklere, da brugerne skal kunne se præcis hvilke data, som indsamles om dem i de forskellige apps.

(mere…)
Nu kan du prøve Android 12 på OnePlus Nord

Den første OnePlus Nord får en forsmag på Android 12, før Nord 2.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Første telefon med ny Snapdragon-processor er klar til sommer?

Snapdragon 8 Gen 1 sidder i de fleste Android-topmodeller i dag, men en efterfølger er ifølge rygterne på vej. Rygterne taler om Snapdragon 8 Gen 1+.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram