KitKat nu på hver femte Android-telefon

0

Det har taget sin tid for Google, at få Android 4.4 KitKat udbredt, men nu er den på hver femte Android-telefon. Du kan se den seneste opgørelse her.

Opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner august 2014
Opgørelse over udbredelsen af de forskellige Android-versioner august 2014

Den seneste opgørelse over fordelingen af Android-versioner på aktive enheder er netop frigivet fra Google af, og selvom Jelly Bean (Android 4.1.X-4.3) fortsat er på mere end halvdelen af alle aktive Android-enheder, så er den seneste version, Android 4.4 KitKat, nu på hver femte enhed.

Android 2.2 Froyo, som blev frigivet den 20. maj 2010, er fortsat synlig, selvom Froyo dog er på vej ud af listen. Der er ifølge seneste opgørelse 0,7 procent af alle aktive Android-enheder, der har Froyo installeret på deres Android-telefon.

Gingerbread mister efterhånden også for alvor terræn, selvom den ellers længe havde større markedsandel end KitKat, så er det altså langt fra tilfældet længere. KitKat er nu næsten installeret på dobbelt så mange enheder som Gingerbread.

Mere til historien

Ovenstående opgørelse dækker data, som er indsamlet i en syv-dages periode frem til den 12. august 2014. Versioner med mindre end 0,1 procent af markedet er ikke vist.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer