Apple arbejder allerede på iOS 8.1, 8.2 og 8.3

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så arbejdes der allerede på de kommende større iOS-opdateringer.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus

iPhone 6 og iPhone 6 Plus med iOS 8

Apple har vænnet os til, at de kommer med en stor iOS-opdatering hvert år, som følges op med en x.1-opdatering nogle måneder senere.

Den store opdatering kommer samtidig med, at selskabet lancerer nye mobile enheder, som da de netop udsendte iOS 8 to dage før salgsstarten for iPhone 6 og iPhone 6 Plus i de første lande.

 – Alt om iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Men måske dette vil ændre sig i fremtiden.

Ifølge en unavngiven iOS-udvikler, samt analysedata for en Apple-fokuseret hjemeside, så er iOS 8.1, iOS 8.2 og iOS 8.3 allerede under udvikling. Det skriver GSMArena.com.

Tidligere ville der følge mindre fejlrelaterede opdateringer efter iOS 8 og igen efter iOS 8.1 indtil den næste store version var klar. Men sådan ser det ikke ud til at blive med iOS 8-versionen.

Sender de iOS 8.1, iOS 8.2 og iOS 8.3 på gaden, som det altså rygtes er det ikke sikkert, at Apple fremadrettet kommer med store iOS-opdateringer til lanceringen af hardware enhederne.

Der spekuleres allerede i, at det også betyder der ikke kommer en iOS 9 opdatering næste år, men vi i stedet får disse opdateringer. Den ene kan være specifikt lavet til den rygtede 13 tommer store iPad. Det kan dog også betyde, at Apple opjusterer tempoet på software-opdateringerne.

 – Apple: Så mange har opdateret til iOS 8

(Kilde: GSMArena.com)

(Kilde: GSMArena.com)

Den ene af opdateringerne kan også inkludere understøttelse for det kommende Apple Watch, som sættes til salg i starten af næste år.

Apple har ikke kommenteret på disse rygter.

Mere til historien

Den seneste iOS-opdatering, hedder iOS 8.0.2 og kan downloades på din enhed netop nu. Apple har desuden frigivet iOS 8.1 til udviklerne, det skriver Macrumors.com.

Apple endelig på vej med lommeregner-app til iPad

KORT NYT: Apple planlægger angiveligt at komme med en lommeregner-app til iPad senere i år.

(mere…)
Apple går efter rettigheder til VM i klubfodbold

Streamingtjenesterne går efterhånden mere og mere efter sportsrettigheder, da der er "kunder i sport". Det gælder også Apple.

(mere…)
Apple Vision Pro salget skuffer

Vision Pro fra Apple har været hypet, men salget af headsettet er yderst skuffende. Nu nedjusteres forventningerne markant.

(mere…)
Apple annoncerer nye enheder

Nu kommer der ny hardware fra Apple, som netop har bekræftet datoen.

(mere…)
Voldsomt stort og fedt – se min test af Apple Watch Ultra 2

TEST: Apple Watch Ultra 2 er virkelig fedt. Se her om du har brug for den nyeste model.

(mere…)
Apple har stoppet produktionen af Fine Woven-produkter

RYGTE: Apple har angiveligt stoppet produktionen af covers, kort- og AirTag-holdere og urremme i Fine Woven.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram