Apple arbejder allerede på iOS 8.1, 8.2 og 8.3

4

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så arbejdes der allerede på de kommende større iOS-opdateringer.

iPhone 6 og iPhone 6 Plus
iPhone 6 og iPhone 6 Plus med iOS 8

Apple har vænnet os til, at de kommer med en stor iOS-opdatering hvert år, som følges op med en x.1-opdatering nogle måneder senere.

Den store opdatering kommer samtidig med, at selskabet lancerer nye mobile enheder, som da de netop udsendte iOS 8 to dage før salgsstarten for iPhone 6 og iPhone 6 Plus i de første lande.

 – Alt om iPhone 6 og iPhone 6 Plus

Men måske dette vil ændre sig i fremtiden.

Ifølge en unavngiven iOS-udvikler, samt analysedata for en Apple-fokuseret hjemeside, så er iOS 8.1, iOS 8.2 og iOS 8.3 allerede under udvikling. Det skriver GSMArena.com.

Tidligere ville der følge mindre fejlrelaterede opdateringer efter iOS 8 og igen efter iOS 8.1 indtil den næste store version var klar. Men sådan ser det ikke ud til at blive med iOS 8-versionen.

Sender de iOS 8.1, iOS 8.2 og iOS 8.3 på gaden, som det altså rygtes er det ikke sikkert, at Apple fremadrettet kommer med store iOS-opdateringer til lanceringen af hardware enhederne.

Der spekuleres allerede i, at det også betyder der ikke kommer en iOS 9 opdatering næste år, men vi i stedet får disse opdateringer. Den ene kan være specifikt lavet til den rygtede 13 tommer store iPad. Det kan dog også betyde, at Apple opjusterer tempoet på software-opdateringerne.

 – Apple: Så mange har opdateret til iOS 8

(Kilde: GSMArena.com)
(Kilde: GSMArena.com)

Den ene af opdateringerne kan også inkludere understøttelse for det kommende Apple Watch, som sættes til salg i starten af næste år.

Apple har ikke kommenteret på disse rygter.

Mere til historien

Den seneste iOS-opdatering, hedder iOS 8.0.2 og kan downloades på din enhed netop nu. Apple har desuden frigivet iOS 8.1 til udviklerne, det skriver Macrumors.com.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer