Rygte: Apple på vej med 12.9” iPad med 4K opløsning

0

Der kommer måske en iPad med 12.9” skærm, med højere opløsning, siger rygterne.

Apple iPad Mini (Foto: Apple)
Apple iPad Mini (Foto: Apple)

Vi har lige fået iPad Air og iPad Mini i butikkerne, og nu tager snakken om den næste iPad for alvor fart på rygtebørsen.

Endnu engang handler det om en større iPad, som kilder angiveligt mener, fabrikken Foxconn allerede har fremstillet fem prototyper af, skriver Apple Insider.

Skærmen rygtes at have 4K-opløsning fordelt over 12.9 tommers skærmareal. Et par af prototyperne skulle have en opløsning på 2K.

Kursus: Bliv smart med din iPad

Der tales om, at 2K-modellerne vil debutere i første halvdel af 2014, mens 4K-udgaverne vil følge senere i 2014, måske omkring oktober.

Podcast: Sådan finder du den bedste skærm

Udover størrelser og skærmopløsninger, er der i denne omgang ikke rygter om andre specifikationer. Det skal bemærkes, at iPad Air har en opløsning på 2048 x 1536 pixels, altså allerede et 2K-display.

Mere til historien

Det er langt fra første gang, at der er rygter om en iPad med større skærm, nok heller ikke sidste. Vi er inde i en tid, hvor større skærme på smartphones, såkaldte phablets, sælger fornuftigt. Derfor er det også et gratis gæt, at spekulere i, at vores tablets også over tid vil blive større. Hvem har sagt, at 10” er den rigtige størrelse?

Læs også:
Test: Her er de 3 bedste phablets

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer