Apple: 46 procent aktive iOS-enheder har iOS 8

0

Det er kun en uge siden, at Apple sendte deres seneste opdatering af iOS-platformen på markedet, men allerede nu har 46 procent aktive iOS-enheder opdateret deres enheder.

Opgørelse af udbredelsen af iOS 8 fra Apple (Kilde: Apple)
Opgørelse af udbredelsen af iOS 8 fra Apple (Kilde: Apple)

Apple har offentliggjort de seneste officielle tal for udbredelsen af de forskellige iOS-versioner af iOS-platformen.

Og de nyeste tal viser, at 46 procent har installeret iOS 8. Disse tal er målt i App Store søndag den 21. september 2014. Det skriver The Verge.

 – Brugerne lukne over for iOS 8

Tallet er noget højere end det, som analytikere har været ude med. Men de måler det også på reklamevisninger, hvorimod Apple måler det på besøg i Apples App Store.

 – iOS 8 nu på 30 procent enheder

Ifølge den nyeste opgørelse er der nu også 49 procent, som har iOS 7. Dette tal var inden frigivelsen af iOS 8 på 92 procent.

Så udbredt er iOS 7 – se nyeste opgørelse fra Apple

Der er desuden ”kun” 5 procent, som har ældre iOS-versioner end iOS 7, ifølge målingen fra den 21. september. Det er dog spændende at se om disse tal ændrer sig i takt med, at målingen foregår over en 7 dages periode i stedet.

Mere til historien

iPhone 4S-ejere advares desuden mod at installere opdateringen, da det kan gøre enhederne utrolig langsomme, men det er selvfølgelig en smagssag om man tør kaste sig ud i det. Du kan læse mere om advarslen mod iOS 8 på iPhone 4S her.

Læs også:

OS 8: Brugerne klager over WiFi- og batteriproblemer

Farvel til iPhone 4S

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer