iOS 8: Brugere oplever problemer med batteri og WiFi

8

Den nye store iOS 8-opdatering får ikke kun ros. Flere klager over en række problemer efter de har opdateret. Se hvilke her.

Den seneste opdatering af Apples styresystem iOS kommer med en række nye features og funktioner, som tredjeparts-keyboards, notifikations center widgets og meget mere. Og ligesom ved de fleste softwareopdateringer, så begynder brugerne nu også at berette om fejl.

Nogle af de fejl der har været meldt ind om iOS 8 er, at nogle brugere klager over langsomme WiFi-hastigheder og problemer med batteritiden.

Et af de steder, hvor iOS-brugerne har klaget over WiFi-problemerne er i en tråd på Apple supportforum. Ud fra brugernes kommentarer, så er det flere forskellige enheder, der er berørt af WiFi-problemerne. Blandt andet iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad Air og iPad Mini med Retina. Det skriver Macrumors.com.

Så holdbar er iPhone 6 i forhold til andre

Nogle brugere rapporterer at de har haft held med at løse problemerne ved at slå WiFi Netværk fra under Anonymitet – Lokalitetstjenester – Systemtjenester – WiFi netværk.

Normalt plejer Apple at være hurtigt ude med opdateringer med fejlrettelser og der er også allerede planer om den næste iOS 8 opdatering, som ventes frigivet i nær fremtid. Denne opdatering kommer også med understøttelse af Apple Pay til brugere på det amerikanske marked.

Har du oplevet problemer med din iOS-enhed efter iOS 8-opdateringen?

Mere til historien

På MacRumors forum klages der også over, at applikationer crasher, batteri- og WiFi problemerne.

Læs også:
Farvel til iPhone 4S

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer