iOS 8 nu på 30 procent iOS-enheder

0

Flere og flere enheder har nu iOS 8 efter iPhone 6-modellerne har haft officiel salgsstart i de første lande i fredags.

iOS 8-opdateringen havde efter den officielle frigivelse ikke samme installations-rate, som tilfældet var med sidste års store opdatering, iOS 7.

 – Brugerne lunkne over for iOS 8

Men weekenden har hjulpet på antallet af enheder med iOS 8. Da Apple havde salgsstart af iPhone 6 og iPhone 6 Plus på de første markeder i fredags og weekenden betød mere end 10 millioner solgte iPhone 6-modeller, så har det også haft en indvirkning på stigningen, ligesom flere har haft længere tid til at opdatere deres enheder.

Det har også betydet, at der efter weekenden nu er omkring 30 procent af de aktive iOS-enheder, som har iOS 8 installeret på deres enhed. Det skriver 9to5mac.com.

Installations-raten er under iOS 7, men nogenlunde på niveau med tidligere iOS-versioner. Og det kan være designændringen i iOS 7, som gjorde brugerne hurtigere installerede den version end eksempelvis iOS 8.

Apple har ikke selv frigivet officielle tal for udbredelsen af den seneste iOS-version.

Mere til historien

Den officielle salgsstart for de nye iPhone 6-modeller i Danmark er på fredag, den 26. september 2014. Men du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar. Indtil videre er den mest populære iPhone 6-model herhjemme iPhone 6 64 GB i farven Space Grey.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer