iOS 8 nu på 30 procent iOS-enheder

Flere og flere enheder har nu iOS 8 efter iPhone 6-modellerne har haft officiel salgsstart i de første lande i fredags.

iOS 8-opdateringen havde efter den officielle frigivelse ikke samme installations-rate, som tilfældet var med sidste års store opdatering, iOS 7.

 – Brugerne lunkne over for iOS 8

Men weekenden har hjulpet på antallet af enheder med iOS 8. Da Apple havde salgsstart af iPhone 6 og iPhone 6 Plus på de første markeder i fredags og weekenden betød mere end 10 millioner solgte iPhone 6-modeller, så har det også haft en indvirkning på stigningen, ligesom flere har haft længere tid til at opdatere deres enheder.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Det har også betydet, at der efter weekenden nu er omkring 30 procent af de aktive iOS-enheder, som har iOS 8 installeret på deres enhed. Det skriver 9to5mac.com.

Installations-raten er under iOS 7, men nogenlunde på niveau med tidligere iOS-versioner. Og det kan være designændringen i iOS 7, som gjorde brugerne hurtigere installerede den version end eksempelvis iOS 8.

Apple har ikke selv frigivet officielle tal for udbredelsen af den seneste iOS-version.

Mere til historien

Den officielle salgsstart for de nye iPhone 6-modeller i Danmark er på fredag, den 26. september 2014. Men du kan allerede nu forudbestille dit eksemplar. Indtil videre er den mest populære iPhone 6-model herhjemme iPhone 6 64 GB i farven Space Grey.


Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.