Spotify nu også gratis på Windows Phone

0

Musikstreamingtjenensten Spotify har længe været gratis til både Android og iOS, men nu er den langt om længe også gratis til Windows Phones.

Spotify gratis til Windows Phone
Spotify gratis til Windows Phone

Tilbage i december blev Spotify gratis på de første mobile-enheder, der var Android og kort efter fulgte også iOS-enheder.

TEST: Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Nu oplyser Spotify på deres blog, at tjenesten er blevet gratis til Windows Phone platformen.

Det betyder, at der kommer en opdatering ud til enhederne, der så giver gratis adgang til den gratis musikstreaming. Der er samme begrænsninger i denne gratis-udgave, som der er til iOS og Android.

Podcast: iTunes forandrede musikken for altid

Det betyder blandt andet, at musikken afbrydes af reklamer og du kan ikke søge efter en specifik sang, men kun efter en kunstner eller en hel playliste. Og her bestemmer Spotify rækkefølgen, dog kan du altid gå videre til næste nummer. Alle disse begrænsninger er selvfølgelig for, at opfordrer brugerne til at tegne et Spotify Premium abonnement til 99 kroner om måneden.

Den nye opdatering giver desuden applikationen et nyt og friskere design.

Download Spotify applikationen gratis i Windows Phone Store. Har du i forvejen applikationen installeret, så kan det være nødvendigt at af- eller geninstallere applikationen for at få adgang til de nye features.

Mere til historien

I maj måned blev det oplyst, at Spotify har mere end 40 millioner brugere, hvoraf de 10 millioner er betalende.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer