Spotify nu også gratis på iOS-enheder

0

I midten af december måned åbnede Spotify op for muligheden for gratis musik til deres Android-brugere – nu er der også åbnet for brugere med iOS-enheder.

Spotify
Spotify

I december måned gjorde Spotify deres musiktjeneste gratis for nogle brugere – i første omgang galt det brugere med smartphones og tablets med Android-styresystemet.

 – Test: Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Inden lanceringen i december måned, så var det også muligt, at lytte gratis til tjenesten, dog kun i et begrænset omfang på 10 timer om måneden.

Så lyt alt det du vil gratis. Men da gratis ting ikke kommer uden for begrænsninger, så er der i denne gratis version også afbrydelser af reklamer, som det også kendes fra PC-versionen af Spotify.

Ligesom tilfældet er da vi testede gratisversionen på Android, så er du heller ikke på iPhone-versionen selv herre over rækkefølgen musikken afspilles i. Når du har oprettet en playliste med de numre, som du vil høre, så blander Spotify musikken for dig. Har ud en iPad, så kan du til gengæld være din egen DJ og vælge afspilningsrækkefølgen.

Du kan downloade Spotify gratis til iOS i Apples App Store.

Mere til historien

Foruden Spotify til iOS, så kan det også downloades i Google Play Store og Windows Phone Store. Det er endnu ikke muligt, at lytte gratis i mere end de 10 timer på Windows Phone-platformen.

http://www.youtube.com/watch?v=H-EIBBbxnfA

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer