Spotify nu også gratis på iOS-enheder

I midten af december måned åbnede Spotify op for muligheden for gratis musik til deres Android-brugere – nu er der også åbnet for brugere med iOS-enheder.

Spotify

Spotify

I december måned gjorde Spotify deres musiktjeneste gratis for nogle brugere – i første omgang galt det brugere med smartphones og tablets med Android-styresystemet.

 – Test: Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Inden lanceringen i december måned, så var det også muligt, at lytte gratis til tjenesten, dog kun i et begrænset omfang på 10 timer om måneden.

Så lyt alt det du vil gratis. Men da gratis ting ikke kommer uden for begrænsninger, så er der i denne gratis version også afbrydelser af reklamer, som det også kendes fra PC-versionen af Spotify.

Ligesom tilfældet er da vi testede gratisversionen på Android, så er du heller ikke på iPhone-versionen selv herre over rækkefølgen musikken afspilles i. Når du har oprettet en playliste med de numre, som du vil høre, så blander Spotify musikken for dig. Har ud en iPad, så kan du til gengæld være din egen DJ og vælge afspilningsrækkefølgen.

Du kan downloade Spotify gratis til iOS i Apples App Store.

Mere til historien

Foruden Spotify til iOS, så kan det også downloades i Google Play Store og Windows Phone Store. Det er endnu ikke muligt, at lytte gratis i mere end de 10 timer på Windows Phone-platformen.

http://www.youtube.com/watch?v=H-EIBBbxnfA

Spotify hæver atter priserne – endnu ikke i Danmark

Endnu engang oplyser Spotify, at de hæver prisen på deres abonnementer. Det gælder endnu ikke de danske brugere, men måske et spørgsmål om tid.

(mere…)
“Nyn eller syng” for at søge på YouTube Music

YouTube Music er klar med en nyhed, da Android-brugere nu kan søge på YouTube Music enten ved at nynne eller med sang.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Fartkontrol-apps overvåger dig konstant

Saphe og Drive One kan tracke din adfærd døgnet rundt. Det samme gør Rejsekort-appen. Det kan være et problem, siger Datatilsynet.

(mere…)
Hold øje med strømpriserne – og spar penge

Selvom strømpriserne netop nu ikke er skyhøje, så er der stadig penge at spare ved at holde øje med priserne.

(mere…)
Svenskere stikker ulovligt parkerede biler med ny app

Svensk firma er klar til, at rulle stikker-app ud til store dele af Sverige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram