Spotify nu også gratis på iOS-enheder

I midten af december måned åbnede Spotify op for muligheden for gratis musik til deres Android-brugere – nu er der også åbnet for brugere med iOS-enheder.

Spotify

Spotify

I december måned gjorde Spotify deres musiktjeneste gratis for nogle brugere – i første omgang galt det brugere med smartphones og tablets med Android-styresystemet.

 - Test: Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Inden lanceringen i december måned, så var det også muligt, at lytte gratis til tjenesten, dog kun i et begrænset omfang på 10 timer om måneden.

Så lyt alt det du vil gratis. Men da gratis ting ikke kommer uden for begrænsninger, så er der i denne gratis version også afbrydelser af reklamer, som det også kendes fra PC-versionen af Spotify.

Ligesom tilfældet er da vi testede gratisversionen på Android, så er du heller ikke på iPhone-versionen selv herre over rækkefølgen musikken afspilles i. Når du har oprettet en playliste med de numre, som du vil høre, så blander Spotify musikken for dig. Har ud en iPad, så kan du til gengæld være din egen DJ og vælge afspilningsrækkefølgen.

Du kan downloade Spotify gratis til iOS i Apples App Store.

Mere til historien

Foruden Spotify til iOS, så kan det også downloades i Google Play Store og Windows Phone Store. Det er endnu ikke muligt, at lytte gratis i mere end de 10 timer på Windows Phone-platformen.

http://www.youtube.com/watch?v=H-EIBBbxnfA

Sådan lyder Sonys 10-spors mobilstudie

VIDEO: Music Pro er et mikro-lydstudie i Sony Xperia 1 IV. Vi har testet mulighederne med Music Pro.

(mere…)
Kørekort-app har rundet 2 millioner downloads

Det er endnu ikke to år siden, at kørekort-appen blev lanceret. Allerede nu har den rundet 2 millioner downloads, selvom det ikke er alle, der kan hente appen.

(mere…)
Sundhedskort-appen har mere end 2,1 millioner downloads

Det er nu ét år siden, at Sundhedskort-appen blev frigivet. Mere end 2 millioner gange er appen hentet og anvendes mere end 40.000 gange dagligt.

(mere…)
Google sletter næsten 900.000 forsømte apps

Der er gang i "forårsrengøringen" hos både Google og Apple. Nu er Google i gang med en oprydning af forsømte apps - præcis som Apple.

(mere…)
Den ikoniske iPod takker af - en historisk æra er slut

Apple oplyser, at det er slut med den ikoniske iPod. Nu "aflives" iPod Touch, som den sidste iPod model.

(mere…)
Ny pant-app sløjfer den gamle ”papir-bon”

Dansk Retursystem er klar med en ny pant-app, som sørger for udbetaling af pant fra landets nye pantstationer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram