Spotify nu også gratis på iOS-enheder

I midten af december måned åbnede Spotify op for muligheden for gratis musik til deres Android-brugere – nu er der også åbnet for brugere med iOS-enheder.

Spotify

Spotify

I december måned gjorde Spotify deres musiktjeneste gratis for nogle brugere – i første omgang galt det brugere med smartphones og tablets med Android-styresystemet.

 - Test: Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Inden lanceringen i december måned, så var det også muligt, at lytte gratis til tjenesten, dog kun i et begrænset omfang på 10 timer om måneden.

Så lyt alt det du vil gratis. Men da gratis ting ikke kommer uden for begrænsninger, så er der i denne gratis version også afbrydelser af reklamer, som det også kendes fra PC-versionen af Spotify.

Ligesom tilfældet er da vi testede gratisversionen på Android, så er du heller ikke på iPhone-versionen selv herre over rækkefølgen musikken afspilles i. Når du har oprettet en playliste med de numre, som du vil høre, så blander Spotify musikken for dig. Har ud en iPad, så kan du til gengæld være din egen DJ og vælge afspilningsrækkefølgen.

Du kan downloade Spotify gratis til iOS i Apples App Store.

Mere til historien

Foruden Spotify til iOS, så kan det også downloades i Google Play Store og Windows Phone Store. Det er endnu ikke muligt, at lytte gratis i mere end de 10 timer på Windows Phone-platformen.

http://www.youtube.com/watch?v=H-EIBBbxnfA

Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
RejseBillet-app klar til danskerne

Den nye app RejseBillet kan i nogen grad være et digitalt rejsekort. Appen virker i hele Danmark.

(mere…)
Nu skal du finde el-appen frem igen! Strømprisen er på det højeste niveau i år

I efteråret 2022 blev det for alvor populært at følge el-priserne på apps. Nu er det igen relevant. Strømprisen har nået det højeste niveau i år.

(mere…)
Nu skal der tjenes penge på AI-musik

Google er med ved forhandlingsbordet i kapløbet om, at få kontrol over deepfake-baseret musik på basis af etablerede kunstnere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram