Menneskelig fejl skyld i TDC nedbrud

0

Da TDC i tirsdags var ramt af et stort SMS-nedbrud i hele Skandinavien var det angiveligt en menneskelig fejl, som var skyld i dette. Læs mere om det her.

TDCTDC var i tirsdags ramt af et stort SMS-nedbrud i hele Skandinavien. Nedbruddet ramte op mod 2,4 millioner danske mobilkunder, samt TDC-kunder i Norge og Sverige. Det skriver Computerworld.dk.

 – TDC ramt af stort SMS-nedbrud i Skandinavien

Ifølge selskabet, der har identificeret fejlen, skyldtes det en intern opdatering. Der altså betød kunderne fik fejlmeddelelser ved et tryk på ”send”-knappen i deres SMS-program.

– “Der skulle foretages en ændring af routning i vores IP-netværk i forbindelse med, at vi skulle åbne for en ny funktionalitet,” forklarer TDC-pressemedarbejder Povl Damstedt Rasmussen til Computerworld.

Normalt påvirker en sådan opgave ikke kunderne, hvilket også er forklaringen på det blev foretaget i dagtimerne, men en menneskelig fejl betød, at der mangled en kodelinje, da ændringen skulle gennemføres, lyder forklaringen fra Povl Damstedt Rasmussen.

Det betød dermed, at al trafikken blev dirigeret et forkert sted hen og beskederne altså ikke nåede frem til modtagerne.

Mere til historien

Tidligere på måneden meldte TDC ud, at de som led i en større spareplan har afskediget 800 ansatte i kundeservice. Medarbejderne genansættes i Sitel.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer