Danskere kan snart give gavekort til Google Play

1

Skal man tro supportsiden på Google Play, så vil det snart være muligt for danskere at købe gavekort til Google Play Store.

Indløs gavekort på Google Play Store
Indløs gavekort på Google Play Store

På Google Plays supportside bliver det snart muligt for danskere, at købe gavekort i tre forskellige størrelser. De bliver tilgængelige i prisklasserne 150 kroner, 250 kroner og 500 kroner. Det oplyser en bruger til MereMobil.dk.

Gavekortene kan bruges til køb af spil, bøger og film, så det er nu muligt at give venner eller familie et gavekort til Google Play Store ligesom det længe har været muligt, at gøre til iOS-brugere og Apples App Store, samt iTunes Store.

Det er endnu uvist fra hvornår gavekortene vil blive solgt, samt om det vil blive muligt at købe gavekortene fysisk, som det kendes fra dem til Apples App Store og iTunes Store.

Du kan læse betingelserne for gavekorts-køb i Google Play Danmark her.

Mere til historien

Foruden Danmark, så bliver det også muligt at købe Google Play gavekort i Sverige, Belgien, Norge og Finland. Når disse lande er tilføjet, så er der i alt 22 lande, hvor der kan indløses gavekort. Dog ligner det, at gavekortet kun gælder i dit eget land – altså det land hvor det er købt.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer