Samsung i reklamekrig mod Apple

VIDEO: Det rygtes, at salget af Galaxy S5 er mindre end forgængeren, måske der har Samsung indledt en reklamekrig mod Apple. Se videoerne her.

Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 (Foto: MereMobil.dk)

Det er ikke længe siden, at Samsung lavede en video, hvor de gjorde grin med iPhone-ejere der løb fra stikkontakt til stikkontakt med deres oplader. Og nu er den koreanske producent endnu engang klar med ”mobning” af konkurrenten produkt. Det skriver Androidauthority.com.

WEB-TV: Samsung Galaxy S5 – se den lille sejr

Denne gang er Samsung klar med en reklame, hvor en iPhone-ejer og en Galaxy S5-ejer sidder ved siden af hinanden. iPhone-ejeren fortæller, at der måske snart kommer en iPhone med en større skærm. Hertil svarer Galaxy S5-ejeren ”…er det ikke sket endnu?” og hentyder til, at du da ikke behøver vente på iPhone får en større skærm – du kan nemlig allerede få en high-end telefon med en større skærm ved at se på Android-platformen, og en Galaxy S5 eller lignende.

TEST: Samsung Galaxy S5 – den bedste Galaxy

Og reklamen slutter med ordlyden ”the next big thing is here”. Du kan se videoen fra Samsung Mobile USA herunder.

Videoen fra Samsung Mobile USA, der kører på Apple-brugere løber fra stikkontakt til stikkontakt kan ses herunder.

Grundet Samsungs dårligste kvartalsregnskab de sidste to år er det heller ikke overraskende, at de er gået i offensiven mod Apple forud for offentliggørelsen af iPhone 6.

Mere til historien

Rygterne florerer om, at Apple sender iPhone 6 på markedet i de første lande den 19. september.

Læs også:
Samsung vil bruge nethinden som kode


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.