Ny Nexus-tablet lancering på trapperne

Der har været stille om en efterfølger til Nexus 7, men nu skulle den ifølge @Evleaks være på trapperne. Navnet skulle dog ikke blive Nexus 8.

Dette er angiveligt Nexus 7-efterfølgere, hvis man skal tro tidligere lækkede oplysninger - dog kan det også være en forfalskning (Kilde: Amobil.no)

Dette er angiveligt Nexus 7-efterfølgere, hvis man skal tro tidligere lækkede oplysninger - dog kan det også være en forfalskning (Kilde: Amobil.no)

På Google I/O, der blev afholdt i slutningen af juni måned, blev der ikke nævnt et eneste ord om efterfølgeren til Nexus 8.

- Google I/O: Se åbnings-keynoten her

Men nu har den ofte pålidelige Twitter-bruger @Evleaks været ude med lidt informationer, der vidner om efterfølgeren til Nexus 7 skulle være på trapperne. Vi har tidligere haft skrevet, at det var slut med Nexus. Det er dog uvist, hvordan Google forholder sig til dette.

- Slut med Nexus – erstatning hedder Android Silver

Den nye Nexus-tablet skulle dog få navnet Nexus 9 og ikke Nexus 8, som er forventet af mange. Grunden til navnet Nexus 9 er, at skærmen vil være på 9 tommer. Det skriver Amobil.no.

- Nexus 7 2013 – viser vejen for Android-tablets

@Evleaks nævner navnene T1 Volantis, Flounder og Nexus 9 om samme enhed. Det skulle desuden være HTC, som står for hardwaredelen denne gang – og der skulle ifølge @Evleaks også være to andre tablets, der har navnene T7 og T12. Om disse tal beskriver skærmstørrelsen er uvist, da T1 Volantis angiveligt skulle være Nexus 9.

Om de nye Nexus-tablets ser dagens lys før Android L er klar er uvist – ofte har Nexus-enheder været frontløbere for nye Android-versioner.

- Danmarkspremiere: Sådan er Android L

Mere til historien

Du kan læse om Android L og alle nyhederne i den nye version af Android her.

Læs også:
- Tre tips til din Nexus 5

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad kommer til Danmark

Den længe ventede tablet fra OnePlus kommer i handlen herhjemme, bekræfter dansk forhandler.

(mere…)
OnePlus “bekræfter” tablet forud for event

OnePlus har næsten selv bekræftet rygterne om en tablet, da de teaser for de kommende produkter og her ses det, der unægteligt ligner en tablet.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram