Ny Nexus-tablet lancering på trapperne

0

Der har været stille om en efterfølger til Nexus 7, men nu skulle den ifølge @Evleaks være på trapperne. Navnet skulle dog ikke blive Nexus 8.

Dette er angiveligt Nexus 7-efterfølgere, hvis man skal tro tidligere lækkede oplysninger - dog kan det også være en forfalskning (Kilde: Amobil.no)
Dette er angiveligt Nexus 7-efterfølgere, hvis man skal tro tidligere lækkede oplysninger – dog kan det også være en forfalskning (Kilde: Amobil.no)

På Google I/O, der blev afholdt i slutningen af juni måned, blev der ikke nævnt et eneste ord om efterfølgeren til Nexus 8.

Google I/O: Se åbnings-keynoten her

Men nu har den ofte pålidelige Twitter-bruger @Evleaks været ude med lidt informationer, der vidner om efterfølgeren til Nexus 7 skulle være på trapperne. Vi har tidligere haft skrevet, at det var slut med Nexus. Det er dog uvist, hvordan Google forholder sig til dette.

Slut med Nexus – erstatning hedder Android Silver

Den nye Nexus-tablet skulle dog få navnet Nexus 9 og ikke Nexus 8, som er forventet af mange. Grunden til navnet Nexus 9 er, at skærmen vil være på 9 tommer. Det skriver Amobil.no.

Nexus 7 2013 – viser vejen for Android-tablets

@Evleaks nævner navnene T1 Volantis, Flounder og Nexus 9 om samme enhed. Det skulle desuden være HTC, som står for hardwaredelen denne gang – og der skulle ifølge @Evleaks også være to andre tablets, der har navnene T7 og T12. Om disse tal beskriver skærmstørrelsen er uvist, da T1 Volantis angiveligt skulle være Nexus 9.

Om de nye Nexus-tablets ser dagens lys før Android L er klar er uvist – ofte har Nexus-enheder været frontløbere for nye Android-versioner.

Danmarkspremiere: Sådan er Android L

Mere til historien

Du kan læse om Android L og alle nyhederne i den nye version af Android her.

Læs også:
Tre tips til din Nexus 5

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer