Kan Telia opnå gode resultater på egen hånd?

Netværkssamarbejdet med Telenor er måske ikke for Telia, der kigger på forskellige muligheder.

Telia

Telia ser på hvordan mulighederne i Danmark kan udnyttes bedre. (Foto: MereMobil.dk)

Telia fik i andet kvartal 2014 flere kunder og øgede omsætningen i Danmark. Modsætningen er, at resultatet er stort set uændret, skriver EPN.dk med kilde i Ritzau Finans.

Teliasoneras chef Johan Dennelind mener det går godt i Danmark, men spørgsmålet er, om Telia fremadrettet vil kunne opnå tilfredsstillende resultater på egen hånd.

Telia har sammen med Telenor etaberet et samarbejdet om driften af mobilnetværk for begge selskaber, kaldet TT-netværket, og det høstes der store fordele af., men det er ikke nødvendigvis sikkert, at det stopper her.

– ”Danmark er i kernen af vores nordisk-baltiske strategi, og vi vil op og levere stærke og stabile overskud. Derfor er vi ivrige efter at undersøge mulighederne i Danmark,” lyder det fra Johan Dennelind.

Han kommer ikke nærmere ind på detaljerne, men siger dog at ”Telia kigger på forskellige muligheder for at nå sit fulde potentiale”.

Telias kundedatabase steg til 1,557 mio fra 1,476 mio for et år siden.

Mere til historien

I Danmark er Telia nummer tre på markedet. TDC er nummer ét mens Telenor sidder på andenpladsen. I andre lande i regionen er Telia nummer ét eller to.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.