Fitbit klar til Windows Phone 8.1

0

Fitness-armbåndet Fitbit har kun kunne bruges med Android og iOS-enheder, men er Fitbit klar til Windows Phone.

Screenshots af Fitbit på Windows Phone 8.1 (Foto: Windows Phone Central)
Screenshots af Fitbit på Windows Phone 8.1 (Foto: Windows Phone Central)

Indtil nu har Fitbit-armbåndet kun været understøttet på Android og iOS-enheder, men nu oplyser Microsoft på deres officielle Twitter-konto at Fitbit er klar til Windows Phone.

Foruden Fitbit nu understøttes på Windows Phone platformen, så får brugerne med Windows Phone-enheder også en separat skridttæller funktion. Det skriver Wpcentral.com.

TEST: Fitbit Flex tracker skridt, søvn og kalorier

Ligesom med de fleste øvrige Windows Phone applikationer, så kan du dedikere en flise på start-skærmen, der kan vise antallet af skridt du har taget den pågældende dag. Du har også adgang til overvågning af søvn- og spisning, hvilket i forvejen tilbydes til iOS og Android.

Applikationen kræver du har en Windows Phone 8.1 enhed med understøttese af Bluetooth LE, hvilket er muligt med Lumia Cyan firmwaren. Det kunne være Lumia 930.

Du kan downloade Fitbit til Windows Phone 8.1 gratis i Windows Phone Store.

Mere til historien

I maj oplyste analysefirmaet Canalys, at Fitbit og Pepple i første kvartal 2014 var de bedst sælgende indenfor wearable-brands. Canalys mente, at Fitbit sad på 50 procent af markedet, mens Pebble var markedsleder i kategorien smartwatch.

Læs også:
WEB-TV: Mode og wearables skal elske hinanden

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer