Google sænker prisen på ubegrænset plads i ”skyen”

Google forsøger endnu et kneb i kampen om, at lokke kunderne til deres Drive-løsning, som er lagerplads i skyen. Nu sænkes prisen på ubegrænset plads.

Google har deres Drive, men der er en række andre løsninger på lagerplads i skyen. Så når du skal vælge, hvor du ønsker at opbevare dine data, skal du være opmærksom.

Leverandørerne af tjenesterne forsøger hele tiden at overgå hinanden – både på antallet af gigabyte, men også prisen.

Google har på deres Drive-tjeneste nu sat kampen ind for at vinde forretningskunder. Derfor tilbyder de nu forretningskunder, at de kan få ubegrænset lagerplads for omkring 50 kroner om måneden (10 dollar) per medarbejder i Drive for Work-tjenesten. Det skriver Computerworld.dk.

Dette tilbud er en reaktion ved, at konkurrenten Microsoft på deres OneDrive-tjeneste har fordoblet kapaciteten fra 7 GB til 15 GB – gratis, samt Office 365-brugere har fået en terabyte gratis plads, når licensen for den cloud-baserede kontortjeneste er betalt.

Foruden lagerplads til lavpris, så tilbyder Google også muligheden for at kryptere sine data og at det bliver lettere at håndtere dokumenter med forskellige formatter med tjenesten Drive for Work.

Så er du på jagt efter lagerplads i skyen – enten til arbejdspladsen eller privat, så skal du være opmærksom, da konkurrencen er hård netop nu og de kæmper om at tilbyde de bedste løsninger til kunderne.

Mere til historien

I marts måned skrev vi om, “plads i skyen” til private var kommet på tilbud. Læs nærmere om det her.

Læs også:

- Cloud nej tak: Vi sidder på kontoret

Ville sælge udgåede telefoner: Nuuday mister millionkontrakt

Stor erhvervsforhandler undrede sig over, at Nuuday vandt millionkontrakt med tilbud som ikke opfyldte udbudsbetingelsers mindstekrav.

(mere…)
LG overvejer exit fra smartphone-markedet

Smartphone-afdelingen trækker blodrøde spor i regnskabet hos LG, der nu overvejer en drastisk beslutning.

(mere…)
Millionaftale vundet af udbryder fra TDC

Den mindre fynske televirksomhed Mobitel vinder millionaftale med Energinet, der strækker sig i fire år.

(mere…)
Apple lukker aktiemarkedet med rekord

Gårsdagen aktiemarked blev lukket med en ny rekord fra Apple. Apple Car kan have en finger med i spillet.

(mere…)
Nokia-telefoner er topscorer på sikkerhed og holdbarhed

Bedst på sikkerhed, holdbarhed og i toppen på antallet af opdateringer til Android 10. Vil du have den bedste sikkerhed, skal der stå Nokia på telefonen.

(mere…)
Sådan får du bedre lyd på dine onlinemøder

GUIDE: 4 ting du selv kan gøre, når onlinemøder via Teams, Zoom og Skype plages af dårlig lyd. Læs hvordan du får bedre lyd på dine møder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram