Forårsrengøring – sorter dine applikationer

TIP: Har du mange applikationer på din smartphone, så benyt dig af forårsrengøring så der bliver sorteret i dem.

Apps, Applikation

Applikationer

Mange mennesker har et kæmpe udvalg af applikationer installeret på deres smartphones, også rigtigt mange som enten slet ikke bruges, eller ikke bruges regelmæssigt.

Jo flere applikationer man har installeret, jo sværere er det også for de fleste at overskue hvor de ligger og at man overhovedet har dem. Derfor bruger de fleste formentlig også de samme applikationer størstedelen af tiden. Dem de ved hvor ligger og kender.

Apps er vigtigere end mobile websites

Mange giver huset, lejligheden eller værelset en god gang forårsrengøring, men hvad med at gøre det samme med din smartphone, så du kan få ryddet op i applikationerne og sorteret dem fra du ikke bruger.

Opråb fra analytiker til applikations-udviklere

Her er et par tips til, hvordan du kan få mere styr på applikationerne.

Brug mapper

Ved at samle applikationerne i mapper, så får du også overblik over, om der er nogle af applikationerne der minder om hinanden og nogen du slet ikke bruger.

Du kan lave mapper med ”spil”, ”sociale applikationer”, ”foto-applikationer”, ”træning” osv. dermed bliver det mere overskueligt.

Dårlige applikationer – slet med det samme

Hvis du tit downloader applikationer, så oplever du nok også jævnligt at der er nogen af dem, som du bare lige skulle se hvad var. Hvis du downloader apps, hvor du allerede med det samme tænker, at de nok aldrig bliver åbnet igen. De blev kun downloadet fordi den var gratis eller din niece skulle se hvad det var, så slet disse igen med de samme.

En god idé er altid at tjekke applikationer ud, når du har hentet dem, og er de ikke noget så slet dem igen med det samme.

Måneds-reglen

Når du er i gang med at se på hvilke applikationer, som er installeret på din smartphone, så tænk tilbage på hvornår du har brugt de enkelte apps sidst. Sæt en grænse for ”hvor sjældent” du skal bruge applikationer. Har du eksempelvis ikke brugt en applikation i 2-3 måneder, hvor stor er sandsynligheden så for, at du pludselig bruger den igen?

Har du downloadet applikationer i den applikationsbutik, som passer til dit styresystem på din smartphone, så er de ikke ”spildt” hvis du sletter dem fra telefonen. De vil kunne downloades igen ved senere lejlighed – gælder både gratis og betalingsapplikationer.

Mere til historien

Smartphone-ejere bruger deres telefon mere og mere, hvilket også ses på vores brug af applikationer. I 2013 brugte smartphone-ejere mere tid på applikationer end tidligere, ifølge en undersøgelse fra Flurry Analytics.

Læs også:
App-udviklere foretrækker Android

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Google har offentliggjort årets vindere i Google Play

Her er ”Best of 2023” for Google Play. Du kan se hvilke apps og spil, der løb med sejren på Android.

(mere…)
MinSundhed-app giver nu adgang til akuthjælp

Alle akuthjælpstilbud er nu samlet i appen MinSundhed. Få overblikket her.

(mere…)
Fartkontrol-apps: Hvilken er bedst?
(mere…)
Tjek el-priserne på smartphonen

Du kan holde styr på el-priserne direkte på din smartphone og der er penge at spare, hvis du kan "planlægge" dit brug af strøm.

(mere…)
iPhone-folket er væsentlig mere værd end Android-brugere

Nye tal kasserer tommelfingerregel som værende tæt på et regulært fejlskud.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram