App-udviklere foretrækker Android

Udvalget af applikationer er enormt, men hvad er applikationsudviklerne selv mest til? Android, iOS, Windows Phone eller HTML5?

Apps, ApplikationDa Apple i 2008 var klar med deres App Store var det nok ikke helt forventningen, at de ville skabe en kæmpe industri. I 2013 havde den globale applikations-økonomi en værdi på omkring 372 milliarder kroner. Dette tal, mener analysevirksomheden VisionMobile, vil være steget til 782 milliarder i 2015. Det skriver Computerworld.dk.

- Applikation i Samsung Galaxy S5 logger dit liv

VisionMobile har lavet en rapport over hvilken platform, som foretrækkes af applikationsudviklerne. Ifølge rapporten så udvikler 41 procent af udviklerne nu til både Android og iOS.

Undersøgelsen viser også, at 37 procent af udviklerne har Android, som den primære platform, mens 32 procent foretrækker iOS, og 14 procent peger på HTML5 som deres vigtigste platform. Kun seks procent vælger Windows Phone.

 - Apple vil lægge vægt på sundhed og motion med iOS 8

Flest foretrækker Android – men mest loyale overfor iOS

Selvom flest udviklere foretrækker Android platformen, så er er det iOS, som opnår den bedste vurdering når det kommer til loyaliteten. Her er tallene byttet rundt og 59 procent af iOS-uviklerne, har den som den primære platform, mens 52 procent af Android-udviklerne, bruger den som den primære platform.

Af de udviklere, som laver løsninger til Windows Phone, har kun 25 procent den platform, som deres primære.

 - "Dette giver mening ud fra et forretningsperspektiv: Mens udviklere måske går efter flere platforme, kræver en sund virksomhed en sund bundlinje, og for de fleste udviklere er der bedre muligheder for at opnå dette med iOS end nogen anden platform," skriver VisionMobile.

Undersøgelsen viser også, at 71 procent af udviklerne laver løsninger til Android.

Du kan læse hele rapporten her. 

Mere til historien

Ifølge rapporten fra VisionMobile, så er det ikke alle der tjener en masse på deres applikationer. Rapporten viser, at 60 procent af udviklerne tjener under 500 dollars per applikation om måneden.

Tidligere har udregninger fra Forbes vist, at udviklerne hos Apple i gennemsnit tjener 4.000 dollars per applikation, mens det hos Google er 1.125 dollars og 625 dollars ved Microsoft.

Læs også:
3 fede apps til skiferien

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram