Eurovision 2014 – her er den officielle app

0

Deltag i Eurovision-festen i København via eventens flotte applikation.


Når den første semifinale i Eurovisionen – eller det Internationale Melodi Grand Prix, som vi kalder det i Danmark – løber af stablen tirsdag aften, så følger hele Europa med i begivenhederne i det gamle B&W skibsværft på Refshaleøen i København.

Udover at være en stor TV-event, der bliver fulgt at millioner af TV-seere over hele kloden, så har Eurovision Song Contest også udviklet sig til en stor event på de sociale medier.

Eurovision 2014 har selvfølgelig sin egen applikation, hvor man kan følge deltagerne intensivt. Selve applikationens startside er en detaljeret tidslinje med alle de seneste nyheder fra Eurovisions hjemmeside, og det er én stor sammenblanding af tekst, tweets, billeder og video.

Applikationen indeholder også et ‘Green Room’, hvor man kan følge hvert eneste lands deltager på nærmeste hold, en musikbutik, hvor man kan købe de enkelte numre, og en nedtælling til de forskellige semifinaler og den store finale.

Ifølge applikationens beskrivelse, så er det også muligt at afgive sin stemme til afstemningen direkte via applikationen, finde biografier på deltagerne samt de komplette sangtekster. Disse tre features var dog usædvanlig svære at finde i applikationen til Android, men vi fandt de to features under punktet ‘Green Room’.

Her er det muligt først at vælge et bestemt land på listen over lande, og man kan derefter trykke på landenavnet, hvorefter man bliver ledt til Eurovisionens mobilsite, hvor man kan læse mere om det valgte lands kunstner samt finde sangtekster (lyrics).

Nuvel et link til et mobilsite, der åbnes i telefonens browser, kan måske rent teknisk betegnes som en feature i applikationen, men helt gennemtænkt og logisk er det altså langtfra.

Delen med afstemningen har vi endnu ikke fundet, men hvis vores læsere er klogere end os på Meremobil.dk (hvilket vi ved I er), så hjælp os gerne i kommentarfeltet under artiklen.

Eurovision 2014 applikationen kan hentes gratis til iOS  og Android.

Mere til historien

Danmark er på hjemmebane i år, da Emmelie De Forest sidste år vandt finalen med sangen “Only Teardrops” og til at repræsenterer Danmark i år er Basim med sangen “Cliche Love Song”.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer