Sådan vil Huawei få succes

Huawei har løftet en smule af sløret for, hvad de betragter som vejen til succes på mobilmarkedet.

Huawei

Huawei (Foto: MereMobil.dk)

Huawei har en konkret strategi for, hvordan de skal få succes på smartphone-markedet. Det skriver Amobil.no, efter et møde med Huawei på Mobile World Congress i Barcelona.

Ifølge direktøren for global markedsstrategi, Mr. Jerry Huang, vil Huawei sælge flere produkter under eget navn, mod tidligere primært at have produceret produkter for andre – en såkaldt OEM-producent.

95 procent af alle smartphones fra Huawei blev i 2013 solgt under eget navn, lyder det fra firmaet.

 - Web-TV: Ascend G6 – første kig på prisbillig 4G

Flere salgskanaler

Huawei vil arbejde på en bred distribution, så produkterne kommer rundt i flere butikker og salgskanaler. I Danmark forhandles Huawei hos de fleste større teleselskaber, men har også telefonerne på hylderne i forskellige webshops og i kæder som Elgiganten.

Mr. Jerry Huang peger på tre yderligere milepæle, som er vigtige for Huawei.

Huawei vil have både den bedste hardware og software, samt redefinere kategorien smartphone med nye designs og brugsområder.

 - ”Det tager tid at bygge et varemærke op, og hvordan skal vi få slutbrugerne til at forstå, at kineserne kan producere kvalitetsprodukter, og at vore produkter er værd at give et forsøg. Først må vi selvfølgelig have gode produkter. Dernæst må vi gennemføre markedsaktiviteter, så flok lærer os at kende,” siger Huang til Amobil.no.

Huawei Ascend G6

Huawei Ascend G6 (Foto: MereMobil.dk)

Større kendskab i Danmark

Huawei ligger relativt højt oppe på kendskabsgraden blandt danskerne. Ifølge en YouGov undersøgelse havde varemærket en aided brand awareness i december 2013 på 31 procent.

En tredjedel af danskerne kan altså nu bekræfte, at de kender navnet som en mobilproducent

I 2013 udgjorde smartphones 87 procent af det samlede mobilsalg hos Huawei. Tilbage i 2012 tegnede smartphones sig for 80 procent. Ved Mobile World Congress meldte Huawei ud, at featurephones nu droppes helt.

Mere til historien

Udover smartphones satser Huawei også på wearable gadgets, og har således netop lanceret TalkBand B1, som vi har set nærmere på.

IDC: Smartphone-salget vil falde i hele 2023

Nye tal viser, at den økonomiske krise har ramt mobilbranchen. Salgstallene vil falde og køberne vil betale mindre end tidligere for telefonerne.

(mere…)
Huawei mistænkes (igen) for overvågning

Noget tyder på, at Huawei systematisk overvågede gæsterne på deres stand ved Mobile World Congress. Arrangøren ser med alvor på sagen.

(mere…)
Oppo har ramt plet med nye foldbare smartphones

I slutningen af 2022 sendte Oppo nye foldbare mobiler i handlen på det kinesiske marked. Disse har ramt plet hos mobilkøberne. Europa venter.

(mere…)
Så sjældent udskifter vi vores mobiltelefon

Vi beholder samme mobiltelefon længere end tidligere. Det viser ny undersøgelse fra analysefirmaet IDC.

(mere…)
Salget af smartphones faldt markant i slutningen af 2022

I fjerde kvartal 2022 faldt salget af iPhones med 14,9 procent, men andre producenter oplevede endnu større fald i salget.

(mere…)
Hurtigere levering af iPhone 14 Pro

Det er blevet hurtigere at få en iPhone 14 Pro i hånden.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram