HTC One Gold kommer eksklusivt hos Telia

0

Den nye HTC One kommer i tre forskellige farvevarianter, men Telia får den guld-farvede eksklusivt til pre-sale.

HTC One M8
HTC One M8 (Foto: HTC)

HTC præsenterede i går deres nye topmodel HTC One (M8), som lanceres i tre forskellige farver, hvilket er metalgrå, sølv og guld.

Det er dog ikke alle, som forhandler alle varianterne. Telia oplyser til MereMobil.dk, at de vil få guld-versionen til eksklusivt pre-sale. Du kan se mere om dette på Telias hjemmeside.

 – HTC One M8 – alt om HTCs nye vidundermobil

Telia er også spændte på salget af HTC One M8.

– ”Jeg har store forventninger til den nye HTC One (M8). Forgængeren var – og er fortsat – utrolig populær blandt vores kunder, og den modtog en række priser – senest prisen for årets smartphone på Mobile World Congress i Barcelona sidste måned. Vi hører især rosende ord om designet, som virkelig har formået at fange kunderne. Med så store forventninger giver det naturligvis god mening at give kunderne mulighed for at sikre deres eget eksemplar af den splinternye flagskibsmodel allerede i dag. Derfor har vi nu åbnet for pre-sale af HTC One (M8),” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telias mobilforretning.

 – HTC One M8 – alle specifikationerne

HTC glæder sig også over den opdaterede version af den prisvindende smartphone.

– “Vi er stolte af, at HTC One blev kåret som den bedste smartphone i 2013 – og glæder os derfor til at vise, hvordan den bedste smartphone er blevet endu bedre. Og dette samme med Telia´s dygtige butikspersonale – og på Telia´s hurtige netværk,” siger Peter Frølund, Vice President/General Manager i HTC (UK & Nordic Regions).

HTC One M8 – pris og tilgængelighed

Mens Telia altså med sikkerhed forhandler HTC One M8, så er den endnu kun under overvejelse hos TDC.

Mere til historien

HTC One M8 er foruden i den almindelige version også offentliggjort i en Google Play Edition, der kører ren Android uden HTCs egne tilpasninger, som eksempelvis Sense m.m.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer