Hello 2014 – afstemninger

Når mobility-messen Hello 2014 afvikles i København kåres Årets Mobil og Årets App. Her kan du stemme blandt de nominerede.

Hello 2013

Hello 2013

Hello 2014 er et tilbagevendende arrangement i København, hvor mobilproducenter, teleselskaber og andre med interesse i mobilbranchen mødes med professionelle IT-beslutningstagere og andre kontakter, for at udveksle viden og erfaringer.

Det er også her, at de første danske fremvisninger af produkter lanceret på Mobile World Congress, vil finde sted. Hello 2014 finder sted i DR Koncerthuset den 27. marts 2014 fra klokken 10. Tilmelding er nødvendig men gratis.

Mere om Hello 2014

Gennem dagen kan man møde cirka 40 udstillere, og høre en række indlæg fra folk i branchen. Det hele rundes af med en networking-dinner, hvor der er blevet plads til en prisuddeling.

Herunder kan du stemme blandt de nominerede på henholdsvis Årets Mobil og Årets App. Vinderen afsløres den 27. marts 2014 klokken 20 ved arrangementet.

Afstemninger

Video om Hello arrangementet

Arrangører

Hello 2014 arrangeres af Ingram Micro Mobility og NFC Danmark.

Hello 2013

Hello 2013

Tags:

Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.