Hello 2014 – afstemninger

Når mobility-messen Hello 2014 afvikles i København kåres Årets Mobil og Årets App. Her kan du stemme blandt de nominerede.

Hello 2013

Hello 2013

Hello 2014 er et tilbagevendende arrangement i København, hvor mobilproducenter, teleselskaber og andre med interesse i mobilbranchen mødes med professionelle IT-beslutningstagere og andre kontakter, for at udveksle viden og erfaringer.

Det er også her, at de første danske fremvisninger af produkter lanceret på Mobile World Congress, vil finde sted. Hello 2014 finder sted i DR Koncerthuset den 27. marts 2014 fra klokken 10. Tilmelding er nødvendig men gratis.

Mere om Hello 2014

Gennem dagen kan man møde cirka 40 udstillere, og høre en række indlæg fra folk i branchen. Det hele rundes af med en networking-dinner, hvor der er blevet plads til en prisuddeling.

Herunder kan du stemme blandt de nominerede på henholdsvis Årets Mobil og Årets App. Vinderen afsløres den 27. marts 2014 klokken 20 ved arrangementet.

Afstemninger

[polldaddy poll=”7788076″]

[polldaddy poll=”7788091″]

Video om Hello arrangementet

http://www.youtube.com/watch?v=Z9olxn1iWCY

Arrangører

Hello 2014 arrangeres af Ingram Micro Mobility og NFC Danmark.

Hello 2013

Hello 2013

Toppen af mobilbranchen mødtes på kryds og tværs

Sony, Apple, Samsung og mange andre fra, eller med interesse i mobilbranchen, udvekslede erfaringer og fremviste produkter over to dage.

(mere…)
Mobile Awards 2014 – her er vinderne

Mobilbranchen i Danmark har hyldet sig selv ved en stor konference. Se her hvem der vandt. (mere…)

Hello 2014 – Danmarks Mobilmesse

Igen i år er mobilbranchen i Danmark samlet til årets ”Hello 2014”, hvor der samles op på forårets produktpræsentationer. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram