Apple overvejer Spotify-konkurrent – og iTunes til Android

RYGTE: Skal man tro nogle af de seneste rygter, så er Apple måske på vej med en streamingtjeneste, samt iTunes til Android.

Apple

Apple

Kilder, som musikmagasinet Billboard har været i kontakt med, hævder at Apple måske er på vej med en abonnements-baseret streamingtjeneste a la Spotify. Det skriver Amobil.no.

Skal man tro Billboard, så har Apple haft kontakt med pladeselskaber om en sådan løsning, dog er samtalerne endnu på et tidligt stadie.

De selvsamme kilder mener også, at Apple er på vej med en iTunes applikation til Android-smartphones.

iTunes har været en kæmpe succes siden lanceringen af 2003 og på mange måder været med til at ændre musikbranchen, men netop nu vinder streaming frem.

PODCAST: iTunes ændrede musikken

iTunes Match og iTunes in the Cloud søger for, at al musik i brugerens iTunes-bibliotek matches op med musik fra iTunes, så det dermed bliver tilgængeligt på alle brugerens enheder via ”skyen”.

 – iTunes Match nu tilgængelig i Danmark

I nogle lande er applikationen ”iTunes Radio” tilgængelig, som en del af musik-app’en på iOS-enheder. iTunes Radio er en radio-baseret tjeneste, som giver brugerne muligheden for at opdage ny musik fra iTunes. Det er gratis at benytte tjenesten i de lande, hvor den er tilgængelig, dog er der reklamer i gratis-versionen.

Rygterne lyder Apple vil udvide deres iTunes Radio, så det bliver en streamingtjeneste, som det kendes fra eksempelvis Spotify. Og her skulle en application til Android platformen altså være under overvejelse.

Apple har ikke ønsket at kommenterer på rygterne.

Mere til historien

Apple revolutionerede musikbranchen med iTunes, og da de senere kom med iPhone skabte de en helt ny industri med Apples App Store.

Netflix har succes med reklame-abonnement

Hader du reklamer på tv? Så er du én af få. Netflix har i hvert fald stor succes med deres reklameabonnement.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram