Apple overvejer Spotify-konkurrent – og iTunes til Android

0

RYGTE: Skal man tro nogle af de seneste rygter, så er Apple måske på vej med en streamingtjeneste, samt iTunes til Android.

Apple
Apple

Kilder, som musikmagasinet Billboard har været i kontakt med, hævder at Apple måske er på vej med en abonnements-baseret streamingtjeneste a la Spotify. Det skriver Amobil.no.

Skal man tro Billboard, så har Apple haft kontakt med pladeselskaber om en sådan løsning, dog er samtalerne endnu på et tidligt stadie.

De selvsamme kilder mener også, at Apple er på vej med en iTunes applikation til Android-smartphones.

iTunes har været en kæmpe succes siden lanceringen af 2003 og på mange måder været med til at ændre musikbranchen, men netop nu vinder streaming frem.

PODCAST: iTunes ændrede musikken

iTunes Match og iTunes in the Cloud søger for, at al musik i brugerens iTunes-bibliotek matches op med musik fra iTunes, så det dermed bliver tilgængeligt på alle brugerens enheder via ”skyen”.

 – iTunes Match nu tilgængelig i Danmark

I nogle lande er applikationen ”iTunes Radio” tilgængelig, som en del af musik-app’en på iOS-enheder. iTunes Radio er en radio-baseret tjeneste, som giver brugerne muligheden for at opdage ny musik fra iTunes. Det er gratis at benytte tjenesten i de lande, hvor den er tilgængelig, dog er der reklamer i gratis-versionen.

Rygterne lyder Apple vil udvide deres iTunes Radio, så det bliver en streamingtjeneste, som det kendes fra eksempelvis Spotify. Og her skulle en application til Android platformen altså være under overvejelse.

Apple har ikke ønsket at kommenterer på rygterne.

Mere til historien

Apple revolutionerede musikbranchen med iTunes, og da de senere kom med iPhone skabte de en helt ny industri med Apples App Store.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer