Apple har solgt 500 millioner iPhones

Apple har netop rundet en kæmpe milepæl i salget af iPhones. Hele 500 millioner iPhones er nu solgt.

iPhone 5S og iPhone 5C

iPhone 5S og iPhone 5C

Der er ingen tvivl om, at Apple havde fat i noget, da Steve Jobs i 2007 præsenterede den første iPhone. Analytikeren Edward Snyder, fra Charter Equity Research, mente dog dengang, at Apple ikke ville sælge 10 millioner iPhones det første år. Men Apple solgte 12,8 millioner af den første iPhone. Det skriver GSMArena.com.

 - iPhone sådan startede revolutionen

Da Apple lancerede iPhone 4 tilbage i 2010 kunne Steve Jobs fortælle, at Apple nu havde solgt 100 millioner iPhones. Men siden dengang er tallet steget markant.

- iPhone omsætter for milliarder i Danmark

Det samlede antal solgte iPhones oplyste Apple ved udgangen af 2013 til at være 472 millioner siden 2007. Og da historikken og analytikerne forventer omkring 35-50 millioner solgte i årets første tre måneder, så burde det betyde at Apple altså allerede har rundet milepælen med de 500 millioner solgte iPhones.

 - TEST: iPhone 5S – for meget af det samme?

Salget vil formentlig falde i næste kvartal, da nogle måske venter på en eventual iPhone 6.

Dog venter mange anaytikere, at Apple inden årets udgang vil have solgt 600 millioner iPhones.

Mere til historien

I februar måned var Apple endnu engang repræsenteret på både første- og andenpladsen på månedens mest solgte telefoner. Det er “topmodellen” iPhone 5S, som ligger på førstepladsen, mens den nogle år gamle iPhone 4S indtager andenpladsen hos flere af landets teleselskaber.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Apple klar med sikkerhedsopdatering til gamle iPhones

Den næsten 10 år gamle iPhone 5S, samt iPhone 6 og iPhone 6 Plus er nogle af de modeller, som kan downloade en ny opdatering.

(mere…)
Så vild er Mac Mini - test af den billigste

VIDEO: Jeg har testet Mac Mini med M2-chip. Det var en vanvittig oplevelse.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
Ny opdatering til iOS 15 er klar

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer, men der er også en opdatering klar til iPads og iPhones, som fortsat kører iOS 15.

(mere…)
Mac Mini M2 test | Fantastisk og billig

TEST: Apple har skruet den bedste desktopcomputer sammen, at du kan købe – til prisen. Mac Mini er billig, hurtig og fantastisk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram