Apple har solgt 500 millioner iPhones

0

Apple har netop rundet en kæmpe milepæl i salget af iPhones. Hele 500 millioner iPhones er nu solgt.

iPhone 5S og iPhone 5C
iPhone 5S og iPhone 5C

Der er ingen tvivl om, at Apple havde fat i noget, da Steve Jobs i 2007 præsenterede den første iPhone. Analytikeren Edward Snyder, fra Charter Equity Research, mente dog dengang, at Apple ikke ville sælge 10 millioner iPhones det første år. Men Apple solgte 12,8 millioner af den første iPhone. Det skriver GSMArena.com.

 – iPhone sådan startede revolutionen

Da Apple lancerede iPhone 4 tilbage i 2010 kunne Steve Jobs fortælle, at Apple nu havde solgt 100 millioner iPhones. Men siden dengang er tallet steget markant.

iPhone omsætter for milliarder i Danmark

Det samlede antal solgte iPhones oplyste Apple ved udgangen af 2013 til at være 472 millioner siden 2007. Og da historikken og analytikerne forventer omkring 35-50 millioner solgte i årets første tre måneder, så burde det betyde at Apple altså allerede har rundet milepælen med de 500 millioner solgte iPhones.

 – TEST: iPhone 5S – for meget af det samme?

Salget vil formentlig falde i næste kvartal, da nogle måske venter på en eventual iPhone 6.

Dog venter mange anaytikere, at Apple inden årets udgang vil have solgt 600 millioner iPhones.

Mere til historien

I februar måned var Apple endnu engang repræsenteret på både første- og andenpladsen på månedens mest solgte telefoner. Det er “topmodellen” iPhone 5S, som ligger på førstepladsen, mens den nogle år gamle iPhone 4S indtager andenpladsen hos flere af landets teleselskaber.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer