Sony solgte 10.7 mio. smartphones i sidste kvartal

0

Sony nedjusterer forventningerne til smartphone-salget, trods sidste kvartal bød på 10,7 millioner solgte smartphones.

Sony Xperia Z1 Compact
Sony Xperia Z1 Compact (Foto: MereMobil.dk)

Sonys kvartalsrapport er offentliggjort for tredje kvartal (hvilket er fjerde kvartal 2013) og det viser fremgang. Det er særligt deres mobile enheder, som Sony Xperia, som er skyld i denne fremgang, dog trækkes der ned af PC-forretningen.

– iPads og andre tablets presser PC’en i 2014

Det er også en af grundene til, at Sony netop er ved at sælge denne fra.

– Sony satser på mobiler og tablets – sælger PC-delen

Sonys Xperia-linie solgte i fjerde kvartal sidste år 10,7 millioner smartphones, hvilket er en stigning fra 10 millioner enheder kvartalet inden.

 – Her er Sonys Xperia Z-familie

Dog er forventningerne til årets salg sat ned (2. kvartal 2013 til 1. kvartal 2014). Tidligere var forventningerne på 42 millioner solgte eksemplarer, men Sony har nedjusteret disse til 40 millioner. Dette må indikere, at Sony ikke har de høje forventninger til første kvartal 2014, da de efter fjerde kvartal 2013 har solgt 30,3 millioner eksemplarer. Det skriver GSMArena.com.

 – WEB-TV: Sony går efter trætte iPhone-ejere

Sony har ellers netop lanceret telefonen, Sony Xperia Z1 Compact, hvor de blandt andet kommer med en Android-topmodel til de, der ikke ønsker en kæmpe skærm, hvilket de fleste topmodeller på Android platformen oftest har.

 – TEST: Sony Xperia Z1 Compact – et fremragende kraftværk

Mere til historien

Foruden smartphone- og tabletforretningen i Sony, så har også Sonys spilafdeling skyld i den forbedrede indtjening. Sony har netop lanceret PlayStation 4, hvilket både på konsoller og spil har været til at få øje på i regnskaberne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer