PlayStation 4 sælger mere end Xbox One – begge et hit

Den japanske elektronikgigant Sony har lagt godt ud med PS4 i konsolkrigen mod Microsofts Xbox One. Begge sælger dog godt.

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Sony PlayStation 4 (Foto: Sony)

Der er langt mellem udgivelsen af spilkonsoller, men i slutningen af 2013 blussede en ny konsolkrig op mellem Sony og Microsoft.  Sony lancerede deres PlayStation 4, mens Microsoft kom med konkurrenten Xbox One.

Det er dog indtil videre Sony, som er kommet bedst fra start. Sony har netop meddelt, at de har solgt 5,3 millioner PlayStation 4 konsoller siden den kom til salg i november måned sidste år og frem til 8. februar 2014. Det oplyser Reuters.com.

PlayStation 4 er landet i Danmark

Microsoft oplyste i januar 2014, at de på daværende tidspunkt havde solgt omkring 3,9 millioner eksemplarer af Xbox One.

Xbox One er endnu ikke lanceret på det danske marked, men forventes at ramme butikkerne i løbet af dette kvartal eller starten af andet kvartal. Dog har nogle butikker importeret maskinen. Det skriver DR.dk.

PlayStation 4 solgt i over 4,2 mio. eks

Derfor hører det også med til historien, at Sonys PlayStation 4 er tilgængelig på flere markeder end Xbox One og Sony lanceres også inden længe på hjemmemarkedet i Japan.

Begge konsoller har solgt bedre end forgængerne på det amerikanske marked.

Mere til historien

Frem til 2. november 2013 var der solgt 80 millioner eksemplarer af PlayStation 3, der kom på markedet i den første version i november 2006.

Læs også:
Sony: Der er nu solgt 2,1 millioner PlayStation 4

Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Outlook er nu gratis

Microsoft gør deres mest eftertragtede app gratis.

(mere…)
Sony Xperia 5 V – 16 GB RAM?

RYGTE: Sony er måske på vej med en ny telefon. Xperia 5 V angiveligt 16 GB RAM.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram