MobilePay tager endnu et skridt mod mobilbetaling

0

Danske Bank har netop udsendt en opdatering til MobilePay, som er endnu et skridt i retningen af mobilbetaling.

Der er ingen tvivl om, at mange havde ikke lige tænkt det måske var Danske Bank, som skulle gøre danskerne klar til mobilbetaling, men sådan ser det ud efter successen MobilePay er downloadet mere end en million gange.

– Mobilbetaling kan fremme impulskøb

Danske Bank har meldt ud, at de netop nu tester mobilbetaling i udvalgte butikker og at de gør klar til lanceringen af MobilePay Business.

 

Danske Bank MobilePay
Danske Bank MobilePay

Men nu er den almindelige MobilePay applikation også blevet opdateret med en funktion, som tager endnu et skridt mod mobilbetaling. Danske Bank tilføjer nemlig geolocation til MobilePay. Så nu kan man se hvilke butikker, der er tilmeldt MobilePay, og om du er i nærheden af nogle af dem.

 – Mobilbetaling giver konkurrence på betalingsmarkedet

Men geolocation er ikke alt, som opdateringen bringer med sig. Nu er kvitteringsbilledet blevet ændret, så det er firmalogoet på den butik, som du netop har handlet i, der vil fremgå på den elektroniske kvittering.

Du kan downloade MobilePay gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store.

Lyt til vores podcast om mobilbetaling i Danmark.

Mere til historien

Mobilbetaling vil stille større krav til smartphone-brugerne om at tage sikkerheden mere seriøst på deres enheder. Direktøren for 4T, der vil fremme mobilbetaling i Danmark, har tidligere peget på på sikkerhedsspørgsmålet.

Læs også:
– Apple arbejder på betalingsløsninger via mobilen

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer