Danske Bank: Flere betalingstjenester er godt for forbrugerne

Paii og konkurrencen hilses velkommen af Danske Bank.

Danske Bank

Danske Bank netbank (Foto: Danske Bank)

Teleselskabernes bud på en mobilbetalings-løsning, Paii, bydes velkommen på markedet af Danske Bank, der mener konkurrencen fra nye tjenester er godt for forbrugerne.

- Læs mere om Paii

Danske Bank står bag MobilePay, der indtil nu er hentet over 1 million gange.

- ”4Ts løsning ser fin ud. Generelt er forbrugerne godt stillet når, der er flere tjenester at vælge imellem,” siger Jesper Nielsen, direktør for forretningsudvikling i Danske Bank, til MereMobil.dk.

Med Paii kan der købes for op til 7.500 kroner per betaling, mens Danske Bank på MobilePay kun tilbyder 1.500 kroner per transaktion

- ”Der arbejdes på at hæve beløbet, men vi vurderer løbende på det. I gennemsnit overføres der 250 kroner per transaktion,” forklarer Jesper Nielsen.

- MobilePay vinder prisen for årets app

Nej tak fra Coop og Dansk Supermarked

Danske Bank har fornyligt lanceret MobilePay Business, som erhvervsdrivende kan bruge til at modtage betaling fra kunderne, men i Børsen vender både Coop og Dansk Supermarked tommelfingeren nedad, da de mener at MobilePay er langsommere en Dankort.

- ”Kunderne kommer ikke hos os for at stå i kø,” siger kommunikationskonsulent Martin Møller Aamand fra Dansk Supermarked til avisen.

Den betragtning kan Jesper Nielsen i Danske Bank godt tilslutte sig.

- ”Jeg kan godt forstå deres udmelding. Mobilepay er ikke beregnet til store supermarkeder, men til mindre virksomheder som erstatning for småbetalinger. Men vi arbejder på en anden løsning, der kan komme inden for en overskuelig fremtid,” siger han.

- Web-TV: Det tager flere år at udbrede Paii

Mere til historien

Paii har en ambition om, at mobilen skal være det eneste man behøver at have med sig rundt. Systemet skal kunne rumme betalingskort, identitetskort, bonus- og medlemskort, kvitteringer, billetter og meget andet.

Læs også:
- Paii blev ramt af startvanskeligheder

Apple Pay er det foretrukne mobilbetalingsmiddel

Danskerne er blevet glade for mobilbetaling og Apple har førertrøjen. Hver femte betaling i butikkerne i de større danske byer sker med Apple Pay.

(mere…)
20 procent af alle betalinger sker fra mobilen

En ny undersøgelse fra Danmarks Nationalbank viser, at 1 ud af 5 betalinger i de fysiske butikker nu sker fra telefonen.

(mere…)
Danskerne vilde med mobilbetaling

MobilePay er uden sammenligning den mobilbetalingsløsning, som flest danskere har på mobilen. Det er dog Apple Pay, som står for flest transaktioner i de fysiske butikker.

(mere…)
MobilePay sætter rekorder på nethandel

Julemåneden sætter ingen rekorder i 2021, som det ser ud lige nu. Men det gør hele 2021, hvor der i gennemsnit har været over en millioner daglige betalinger.

(mere…)
Skattestyrelsen må tjekke MobilePay-overførsler

Skatterådet har givet Skattestyrelsen lov til at hente oplysninger om MobilePay-brugere med høje overførsler.

(mere…)
Apple kan sætte sig på betalingerne i Danmark

Danske Bank åbner for Apple Pay, mens EU er klar med sag mod netop Apple Pay, der stormer frem.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram