Danske Bank: Flere betalingstjenester er godt for forbrugerne

Paii og konkurrencen hilses velkommen af Danske Bank.

Danske Bank

Danske Bank netbank (Foto: Danske Bank)

Teleselskabernes bud på en mobilbetalings-løsning, Paii, bydes velkommen på markedet af Danske Bank, der mener konkurrencen fra nye tjenester er godt for forbrugerne.

Læs mere om Paii

Danske Bank står bag MobilePay, der indtil nu er hentet over 1 million gange.

– ”4Ts løsning ser fin ud. Generelt er forbrugerne godt stillet når, der er flere tjenester at vælge imellem,” siger Jesper Nielsen, direktør for forretningsudvikling i Danske Bank, til MereMobil.dk.

Med Paii kan der købes for op til 7.500 kroner per betaling, mens Danske Bank på MobilePay kun tilbyder 1.500 kroner per transaktion

– ”Der arbejdes på at hæve beløbet, men vi vurderer løbende på det. I gennemsnit overføres der 250 kroner per transaktion,” forklarer Jesper Nielsen.

MobilePay vinder prisen for årets app

Nej tak fra Coop og Dansk Supermarked

Danske Bank har fornyligt lanceret MobilePay Business, som erhvervsdrivende kan bruge til at modtage betaling fra kunderne, men i Børsen vender både Coop og Dansk Supermarked tommelfingeren nedad, da de mener at MobilePay er langsommere en Dankort.

– ”Kunderne kommer ikke hos os for at stå i kø,” siger kommunikationskonsulent Martin Møller Aamand fra Dansk Supermarked til avisen.

Den betragtning kan Jesper Nielsen i Danske Bank godt tilslutte sig.

– ”Jeg kan godt forstå deres udmelding. Mobilepay er ikke beregnet til store supermarkeder, men til mindre virksomheder som erstatning for småbetalinger. Men vi arbejder på en anden løsning, der kan komme inden for en overskuelig fremtid,” siger han.

Web-TV: Det tager flere år at udbrede Paii

Mere til historien

Paii har en ambition om, at mobilen skal være det eneste man behøver at have med sig rundt. Systemet skal kunne rumme betalingskort, identitetskort, bonus- og medlemskort, kvitteringer, billetter og meget andet.

Læs også:
Paii blev ramt af startvanskeligheder

Nye gebyrer kan betyde MobilePay-stop

Mange erhvervsdrivende har frygtet oktober, som betyder nyt gebyr hos MobilePay. I sidste ende kan det betyde et MobilePay-stop i nogle butikker.

(mere…)
Nordea åbner for dankortet i Apple Pay

Presset fra kunder og Nets gør, at Nordea vil åbne for betaling med Dankort i Apple Pay - men først om LANG tid.

(mere…)
Raser over nyt MobilePay-gebyr!

MobilePay udnytter monopollignende tilstand og sætter priserne voldsomt op. Mange er rasende over den nye prisstruktur.

(mere…)
Dankort til mobilbetaling har LANGE udsigter

Flere banker lover, at de vil åbne for brugen af Dankort i Apple Pay. Det har dog LAAAAANGE udsigter.

(mere…)
Gebyrer for kortbetalinger hæves

Mastercard og Visa hæver gebyrerne og gør det dyrere for butikkerne at modtage betalinger. Forbrugerne kan rammes af stigende priser.

(mere…)
Frygt for at Dankort forsvinder – danske banker skal tvinges

En stiller af et borgerforslag frygter at dankortet forsvinder, hvis ikke Apple Pay og Google Pay kan anvende Dankort til betaling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram