Stephen Elop fortsat i spil som top-chef i Microsoft

0

Ford-chefen Alan Mulally har gjort det klart, at han ikke ønsker at blive ny direktør for Microsoft. Det betyder, at Stephen Elop fortsat er i spil.

Stephen Elop
Stephen Elop (Foto: John G. Pedersen)

De seneste måneder har der været spekuleret på om Ford-chefen Alan Mulally ville ende med, at blive ny direktør for Microsoft når Steve Ballmer fratræder. Men dette afviser han nu overfor nyhedsbureauet AP. Det skriver DR.dk.

 – Bloomberg: Elop bliver ikke topchef i Microsoft

– ”Jeg vil gerne afslutte Microsoft-spekulationerne, for jeg har ikke nogen planer om at gøre noget som helst andet end at arbejde hos Ford,” sådan lyder det fra Alan Mulally, efter han endnu engang er nævnt som efterfølgeren til Steve Ballmers stilling.

Steve Ballmer annoncerede i slutningen af august måned, at han ville gå på pension inden for et år, og siden har rygterne og spekulationerne om hans afløser floreret i stor stil. Og Alan Mulally har været en af de største favoritter.

Favoritterne er nu blandt andet Stephen Elop, der i 2010 forlod Microsoft for stillingen som top-chef hos Nokia. Da Microsoft købte Nokias mobildivision begyndte konspirations-teorierne om, at det hele tiden havde været planen at få Nokia ned i pris så Microsoft kunne overtage – og Stephen Elop dermed vende retur til Microsoft.

 – Nokia-salg er godkendt af EU-Kommissionen

Foruden Stephen Elop, så er også Satya Nadella og Tony Bates kandidater til stillingen.

Mere til historien

Tilbage i august måned kom Steve Ballmer med meddelelsen om, at han inden for de næste 12 måneder ville gå på pension. Ballmer har været i spidsen for Microsoft siden januar måned 2000, hvor han overtog jobbet, som den legendariske Bill Gates tidligere har haft.

http://www.youtube.com/watch?v=e8M6S8EKbnU

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer