Apples aktie falder med 8 procent - investorerne var skuffede

Til trods for, at julesalget var rekordhøjt, så skuffede Apple investorerne, hvilket betød at aktien faldt med 8 procent.

Apple logo

Apple logo

Apples julesalg af iPhones, iPads og øvrige Apple-produkter var rekordhøjt, men til trods for det, så var det langt under forventningerne. Det betyder også, at selskabets aktie faldt med omkring 8 procent. Det skriver Business.dk.

 - Apple sætter salgsrekord med iPhone og iPad

Vi skrev i går, at Michael Borre, der er chefrådgiver i Nordea, forventede mindst 53 millioner iPhones i kvartalet, mens der i udlandet nogle steder var en forventning på op mod 57 millioner solgte iPhones. Apple solgte kun 51 millioner, hvilket altså var under forventningerne.

 - Pres på Apple for fremgang i dagens regnskab

Også på salget af Macs blev der sat rekord, her blev i fjerde kvartal solgt 4,8 millioner styk, dette var en fremgang på 17 procent.

Selvom der var fremgang på både salg af iPhones, Mac og iPads, så var det altså ikke nok til at tilfredsstille investorerne, som også var skuffede over Apples salgsprognose for det igangværende kvartal.

Apple forventer i første kvartal 2014 et salg på mellem 42 og 44 milliarder dollars, mens analytikerne har en forventning på 46 milliarder dollars.

Mere til historien

Apple skuffede dog ikke analytikerne på alle punkter, for i dollars overgik Apples julesalg forventningerne marginalt. I fjerde kvartal omsatte Apple for 57,6 milliarder dollars, og analytikernes forventningerne havde været på 57,5 milliarder dollars.

Også på indtjeningen kom Apple over forventningerne, da Apple tjente 14,50 dollar pr. aktie i fjerde kvartal – forventningerne havde været på 14,07 dollar pr. aktie.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
iPhone 15-serien overgår iPhone 14

Det har været muligt at forudbestille iPhone 15-serien siden fredag. Det tyder på, at interessen er stor for de nye modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram